Post by bob71 » Tue Aug 02, 2011 10:04 am

I had opencart installed I renamed all OLD folders
and copied all FRESH files from upload folder (OC1.5.0.5)

and set file permissions according to the instructions in install.txt
I used same db changed db table prefix
frontend is problem free

but when i type sitename.com/admin

i get following error

Code: Select all

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@sitename.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
I can reupload and do the installation again also if required.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jul 31, 2011 2:15 pm

Post by FnF » Tue Aug 02, 2011 10:11 am

I think your looking for http://sitename.com/install ...first arent you?
There's nothing there until you install it.

User avatar
FnF
Active Member

Posts

Joined
Sat Mar 19, 2011 9:59 pm

Post by bob71 » Tue Aug 02, 2011 12:30 pm

Hi I installed fresh opencart and changed file permissions according to the instructions

the new cart store front works perfectly fine I palced an order and did checkout process error free.

but when i use mysitename.com/admin I get the above error
while permissions for admin config is set
and admin folder exists.
I have done fresh installation so no setting no modification nothing else

I hope I have clearly explained my problem.
thanks

EDIT:
I renamed my .htaccess.txt to .htaccess
and i get this error when i type sitename.com/admin

Code: Select all


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/xxxxxxx/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Error: Could not make a database connection using xxxxx_xxxxxx@localhost
Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/xxxxxxxxxxx/public_html/system/database/mysql.php on line 66

after sometime multiple refresh
I got this error

Code: Select all

The page you requested cannot be found!
assuming that my admin part was not copied properly
i am uploading all 'folders' in admin part leaving 3 php files in admin config, php.ini and index.php

Newbie

Posts

Joined
Sun Jul 31, 2011 2:15 pm

Post by SapporoGuy » Tue Aug 02, 2011 2:17 pm

Somewhere along the update path a db change has been made.

So, dump your data (using phpmyadmin, etc ...)
Fresh install.
load dump data back into db.

IF anything goes wrong you still have the db dump ;)

930sc ... because it is fun!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 01, 2010 7:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests