Post by tendenciades » Sat Jun 18, 2011 6:46 pm

Hello everybody,

ERROR: "Warning: session_start(): open(/hsphere/local/home/tendenciades/tmp/sess_sjuseou9l9vg44hrig7mrhgkq6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /hsphere/local/home/tendenciades/colinastrabalhosverticais.com/system/library/session.php on line 11"

I install a new version (1.5.0.5), a clean install, all parameters are ok, i disabled the "magic quotes" and all is ok. When the the installation finished, i visit my store but a have a error, and in the admin i have the same, i can't login in admin, i can't add products to cart..

http://www.colinastrabalhosverticais.com
http://www.colinastrabalhosverticais.com/admin

I really really apreciated your help, it's really important!

Thank you all very mach!

Sérgio Pinto

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 18, 2011 6:40 pm

Post by tendenciades » Sat Jun 18, 2011 10:59 pm

Some help??

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 18, 2011 6:40 pm

Post by hexodis » Thu Oct 20, 2011 2:44 am

Seriously is no one going to answer this, this has become a serious problem. I am experiencing the same issues. There has been no activity on this thread for four months?

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 07, 2010 2:55 am

Post by rph » Thu Oct 20, 2011 4:02 am

The question has been answered several times before. If it's a clean install then the issue is related to your host. You'll need to contact their technical support and tell them you're having problems with sessions.

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by hexodis » Thu Oct 20, 2011 4:55 am

Ok, I'm going to answer my own question for the sake of having it answered. The problem lies with the php.ini file not being configured properly. Don't know why it would stop working from one second to another but that's what fixed it for me. The line session.save_path = /temp was missing in my config file and was being redirected to a path that doesn't exist.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 07, 2010 2:55 am

Post by rph » Thu Oct 20, 2011 8:59 am

Again, that's a host issue. session.save_path should automatically be set as part of the php install.

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by mylasbags » Tue Nov 01, 2011 9:22 pm

Hexodis,
If you can please give tell me what you did to correct this? I see the php.ini file, but I do not know what to add or change to correct my errors.

New member

Posts

Joined
Wed May 18, 2011 10:24 pm
Location - SC, USA

New member

Posts

Joined
Thu Sep 17, 2009 4:45 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests