Post by pzefc » Fri Sep 17, 2010 4:55 pm

Hello

I added a multi store at my site.

The default store is http://www.kart-mall.com/winkel/ the standard is working

Now i made sub-domains for my multi store at Arvixe
http://www.xeramic.kart-mal.com
http://www.ibea.kart-mall.com

In the settings I put "http://xeramic.kart-mall.com/" and "http://ibea.kart-mall.com/".

But I get this:
Index of /

cgi-bin/
Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.30 Server at xeramic.kart-mall.com Port 80[/b
]


Hope some one can help me.

Now I am not sure what I am doing wrong. Hope you can help me.

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 16, 2010 6:19 pm

Post by Xsecrets » Fri Sep 17, 2010 9:11 pm

when you setup the sub domains did you point them to the winkel directory or did you just let them create their own directories like they want to by default? They have to be pointed to the winkel directory.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by pzefc » Fri Sep 17, 2010 9:59 pm

Thank you.

Yes I created them with their own directory at Arvixe so I changed it. Now I have done:
Sub domain: xeramic .kart-mall.com
Root: /public_html/winkel
Redirected: not redirected

The store URL in Opencart is http://www.xeramic.kart-mall.com/

But when I look at www.xeramic.kart-mall.com I see the winkel website not the xeramic shop.

What do I do wrong?

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 16, 2010 6:19 pm

Post by Xsecrets » Fri Sep 17, 2010 10:35 pm

pzefc wrote:Thank you.

Yes I created them with their own directory at Arvixe so I changed it. Now I have done:
Sub domain: xeramic .kart-mall.com
Root: /public_html/winkel
Redirected: not redirected

The store URL in Opencart is http://www.xeramic.kart-mall.com/

But when I look at http://www.xeramic.kart-mall.com I see the winkel website not the xeramic shop.

What do I do wrong?
looks right on my browser. Did you try clearing all your cookies and sessions?

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests