Post by waynebr76 » Fri Apr 18, 2014 9:58 pm

HI I have upgraded OC and followed the instructions, if I try to add a new product or save an edit to an existing product it just goes to a blank screen, can you advise on how I fix this?

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am

Post by rph » Fri Apr 18, 2014 10:24 pm

Check the error log.

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by waynebr76 » Fri Apr 18, 2014 10:33 pm

HI this is the error I'm seeing
2014-04-18 14:26:32 - PHP Notice: Error: Table 'vapourdr_shopaccount.oc_se_queue' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />SELECT * FROM `oc_se_queue` WHERE 1 ORDER BY queue_id ASC LIMIT 1 in /home/vapourdr/public_html/system/database/mysql.php on line 50
2014-04-18 14:26:38 - PHP Notice: Error: Table 'vapourdr_shopaccount.oc_se_queue' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />SELECT * FROM `oc_se_queue` WHERE 1 ORDER BY queue_id ASC LIMIT 1 in /home/vapourdr/public_html/system/database/mysql.php on line 50
2014-04-18 14:26:41 - PHP Notice: Error: Table 'vapourdr_shopaccount.oc_se_queue' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />SELECT * FROM `oc_se_queue` WHERE 1 ORDER BY queue_id ASC LIMIT 1 in /home/vapourdr/public_html/system/database/mysql.php on line 50
2014-04-18 14:26:42 - PHP Notice: Error: Table 'vapourdr_shopaccount.oc_se_queue' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />DELETE FROM `oc_se_queue` WHERE 1 AND `status` = 'pending' AND `action` = 'update' AND `data` = 'a:1:{i:0;s:3:"127";}' AND `store_id` = '0' AND `lang_code` = 'en' in /home/vapourdr/public_html/system/database/mysql.php on line 50
2014-04-18 14:26:45 - PHP Notice: Error: Table 'vapourdr_shopaccount.oc_se_queue' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />SELECT * FROM `oc_se_queue` WHERE 1 ORDER BY queue_id ASC LIMIT 1 in /home/vapourdr/public_html/system/database/mysql.php on line 50

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am

Post by rph » Fri Apr 18, 2014 11:21 pm

It's related to a mod you have which is looking for a DB table "se_queue".

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by waynebr76 » Fri Apr 18, 2014 11:27 pm

I'm not too sure, any way of me finding out without having to try removing everything?

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am

Post by waynebr76 » Fri Apr 18, 2014 11:35 pm

I think I may have found it thanks, it looks like it was the Searchanise module

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests