Post by Miloje » Wed Feb 26, 2014 6:37 am

I have install new OC 1.5.6.1 and after installing I cant see products in home page. Also I can't log as admin.
i guess that problem is with path in config.php file but I'm not sure. My server provider has confirmed absolute path defined in DIR paths. Also I dont get any error in installing (steps 1-4) and I guess that Mysql is correctly configured.
My site is http://www.deltasport.mk
Thanks for any help.

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 26, 2014 6:23 am

Post by ocaddons » Sat Mar 01, 2014 10:41 pm

Hi Miloje,

I have accessed your live store. It seems your opencart system is failed to connect to your database correctly. Please confirm whether your database is running on your web server.

Please go to php.ini and find the following line code:

Code: Select all

;display_errors = 1;
Then, replace it with:

Code: Select all

display_errors = 1;
Refresh your store again. The system should throw the detailed error message to you.

It would be better to let me access your ftp to debug the code for your current store. In this way, i could solve the issue for your store effectively.

Image
Image

EMail: support@ocaddons.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Dec 27, 2013 10:21 am


Post by alexinoz » Sun Mar 02, 2014 6:50 pm

Agree - looks like a DB connection error. Let us know how you go with Ocaddons instructions and what the error message says.

I'm the founder of http://www.checkoutr.com.au, an Opencart specialist focused on servicing Australian micro, small and midsized businesses.


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat Jan 25, 2014 7:28 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests