Post by lippy » Sun May 26, 2013 9:46 pm

I've just created a new install (using Softaculous) and it seemed to install without issue.

However both the new store and admin log-in page seem to be devoid off all CSS and images!
site no css.png

website - site no css.png (15.69 KiB) Viewed 960 times

Store here - http://www.orangesandlemonsonline.co.uk/

I thought that maybe there is no default template, but I can't even log into admin as the 'login' button doesn't appear to be a link!
admin - no button.png

admin panel - no button! - admin - no button.png (6.21 KiB) Viewed 960 times

Any ideas?!

Newbie

Posts

Joined
Sun May 26, 2013 9:36 pm

Post by cwswebdesign » Mon May 27, 2013 10:44 am

I, along with many others here will highly recommend NOT using softaculous or other similar auto installers. Instead, upload the files via FTP and create your database in your hosting control panel and then run the installer.

DL

This account is inactive. Look for us under the name 'EvolveWebHosting' and contact us under that username.

Thanks!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Dec 11, 2011 12:26 am
Location - USA

Post by uglyeoin » Fri Sep 26, 2014 4:41 pm

I had no CSS on the installation, or on my fresh install.

I managed to solve my problem. I had SSL on my domain and I updated the config.php and adminconfig.php

http://www.inmotionhosting.com/support/ ... n-opencart

Hope that helps someone

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 23, 2014 5:13 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests