Post by carlito2727 » Mon Dec 12, 2016 2:57 am

trying to figure out how to use multi flat rate shipping with a fresh new installation of opencart 2.3.0.2

Uploaded all the files and also the xml fix from their download page and still getting the following error.

Fatal error: Class 'Controllerextensionshippingmultiflatrate' not found in /home/content/46/7350046/html/swrlstore2/system/storage/modification/system/engine/action.php on line 43

anyone else having this issue with multi flat rate shipping extension?

Newbie

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2015 9:31 pm

Post by thekrotek » Mon Dec 12, 2016 4:07 am

Might be a well known OC 2.3 compatibility issue. Try to download OpenCart 2.3 Compatibility Fixes extension on the OpenCart Store

Might help.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by Johnathan » Mon Dec 12, 2016 11:28 pm

If this is my Multi Flat Rate Shipping, please contact me with your order number at the e-mail address in the extension files, or the "contact" link in the extension description (www.getclearthinking.com/contact), for support with extension issues.

It's likely just an issue with the compatibility fix. You probably installed it after the extension, or you installed the ocMod version and didn't click "Refresh" in Extensions > Modifications afterwards. Try doing that, then click "Uninstall" and "Install" for the extension in Extensions > Shipping. If you have trouble after that, e-mail me and I can take a look, as long as it's my extension.

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by carlito2727 » Tue Dec 13, 2016 8:19 am

Johnathan wrote:If this is my Multi Flat Rate Shipping, please contact me with your order number at the e-mail address in the extension files, or the "contact" link in the extension description (http://www.getclearthinking.com/contact), for support with extension issues.

It's likely just an issue with the compatibility fix. You probably installed it after the extension, or you installed the ocMod version and didn't click "Refresh" in Extensions > Modifications afterwards. Try doing that, then click "Uninstall" and "Install" for the extension in Extensions > Shipping. If you have trouble after that, e-mail me and I can take a look, as long as it's my extension.
Hi Jonathan, yes this is your extension and I tried uninstalling and reinstalling and I keep getting the exact same error. I also sent an email via your website with all details.

Newbie

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2015 9:31 pm

Post by Johnathan » Tue Dec 13, 2016 11:41 pm

I replied to your e-mail, so I can assist you with getting it working that way. Let me know if you don't get the e-mail for some reason.

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests