Post by RobinD » Fri Mar 15, 2019 9:16 pm

Hi I am in the process of upgrading my website to OC v2.3.0.2
Everything is working OK except our card processing payment module. This is a module supplied by our card processing company Retail Merchant Services - it is a version designed for OC2.3.x.x. It works up to the point of actually making the payment - ie it presents the hosted form for card details, but then fails when actual payment is attempted with this error:

Code: Select all

Notice: Undefined index: in /mounted-storage/home30c/sub002/sc26483-IQMS/17d.uk/shop/system/library/cart/currency.php on line 25Notice: Undefined index: in /mounted-storage/home30c/sub002/sc26483-IQMS/17d.uk/shop/system/library/cart/currency.php on line 26Notice: Undefined index: in /mounted-storage/home30c/sub002/sc26483-IQMS/17d.uk/shop/system/library/cart/currency.php on line 27Notice: Undefined index: in /mounted-storage/home30c/sub002/sc26483-IQMS/17d.uk/shop/system/library/cart/currency.php on line 30Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home30c/sub002/sc26483-IQMS/17d.uk/shop/catalog/controller/startup/error.php:34) in /mounted-storage/home30c/sub002/sc26483-IQMS/17d.uk/shop/system/library/response.php on line 12
I have had the processors tech people check it out. They have asked questions, had me check things, and now they say that there is no problem with the actual module, it must be a conflict with something else, or an issue with OC

(I should add that their previous version I used with OC 1.5.4 worked fine so they appear to know what they are doing!)

Any ideas, please?

The site is at http://17d.co.uk/shop . The payment method is "Credit Card / Debit Card (RMS)" It is also set as test mode, but I have also tried with live account settings with same result. (Beware I have not yet set-up ssl cert! as this is currently a test site)

Thanks
RobinD

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 02, 2012 5:01 am

Post by IP_CAM » Sat Mar 16, 2019 1:03 pm

Well, it does NOT show, what's undefined, but I assume, that
either a File is not coded correctly as UTF-8 without BOM,
or it possibly has some white-space after the last 'entry' in a
controller or model file, related to that Payment Mod.
Ernie

For Sale: Turnkey URLs with Opencart installed
My latest Opencart LIGHT Testsite: http://www.hitline.info
Attacker IP Blocks are denied from further access to my Sites!
Just contact me for more Information at: jti@jacob.ch
760 FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up
on the largest Opencart-Mod Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by RobinD » Sat Mar 16, 2019 6:06 pm

Thanks Ernie,
I have passed those points back to the Mod provider - we'll see what they can do. (I regret this is beyond me!)

RobinD

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 02, 2012 5:01 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests