Post by katblaney2000 » Tue Apr 21, 2015 6:04 pm

I had my store running with various VQMODs and all was working great until I installed a OCMOD through the module installer. Nothing happened and the mod didnt seem to be working so I deleted it.

Now after deleting OCMOD (using the modification list in back shop) none of my VQMODs are working. I tried running the installer again but says VQMOD is already installed.

I need help :(

I contacted the OCMOD developer and received an email saying a conflict between OCMOD and VQMOD is not his / her problem!! - Thanks for the help!!

VQMOD permissions are set to 755. I have tried deleting mods.cache and clearing the vqcache but still no joy.

I also did a backup before the OCMOD and tried to restore this but this did not work either!

I'm running out of ideas. ???

Katrina

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 16, 2014 3:17 am

Post by gilaraujo » Wed Apr 22, 2015 6:47 am

Did you try to Clear -> refresh the modification page in the backend?

Do you have any caching extension?

New member

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 10:32 pm

Post by katblaney2000 » Wed Apr 22, 2015 4:17 pm

gilaraujo wrote:Did you try to Clear -> refresh the modification page in the backend?

Do you have any caching extension?
Yes I tried refreshing in the back end and I don't have a caching extension - I don't think - I only have a few extensions on my site for a photo gallery, drop down images and info pages on the top menu bar.

Thanks
Katrina

OC V3.0.3.2
Default theme with my own modifications.

I'm learning as I go - self taught and getting better all the time but wow there is so much to learn!


Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 16, 2014 3:17 am

Post by evaland999 » Thu Apr 23, 2015 12:29 am

I got the same porblem also,
I even do a test,
I install a fresh opencart,and just upload a vqmod(enhancedvqmod),when this vqmod uploaded,it will show under Tools,
because this is a vqmod manager

then I do refresh button function in Extension/Modifications,
PS:At this time there no any OCMOD installed,I just only click the refresh button in Extension/Modifications
And then the vqmod manager Disappear in tools list,even I reinstall vqmod(enhancedvqmod),it not show anymore

So I think this is not only the Conflict betten VQMOD and OCMOD
It was the opencart core issue after 2.0.2.0

At this time just only can choice one of OCMOD or VQMOD to install

I really hope some big guys can help fix this problem

Newbie

Posts

Joined
Wed Apr 22, 2015 5:34 pm

Post by jonathortense » Fri Dec 04, 2015 1:17 am

The same problem here, at version 2.1.0.1.

VQMOD stop working after click the modification refresh buttom.

Any solution?

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 25, 2014 7:59 am

Post by decalavenue » Sat Apr 30, 2016 7:08 am

Hi

Same happen to me. I install fastmaintenance.ocmod and after delete it the home page is in black, i only can see the menu, no banner, no brands, nothing. any idea how to fix this?

running last version of op 2.2

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 30, 2016 7:06 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests