Post by tina86 » Fri Nov 08, 2019 11:59 pm

I am having an issue with the html content module. It has been working fine but today it has thrown a real wobble. I wanted to edit my welcome page but it now it won't save anything. I am using dual language. If I input every thing in one langauge as soon as I soon as I edit the other language if I hit the save button everything has gone and I am left with a blank page..
I have managed to save the last attempt which was only a couple of lines to test it but it is not showing the updated info on the on our website.
Last edited by tina86 on Mon Nov 11, 2019 8:04 pm, edited 1 time in total.

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Aug 31, 2019 5:01 pm

Post by OSWorX » Sat Nov 09, 2019 1:23 am

tina86 wrote:
Fri Nov 08, 2019 11:59 pm
.. everything has gone and I am left with a blank page ..
Looks like an php error.
Have you checked the server log - there should the error be recorded.
Maybe you - or your provider has - updated the php version or changed something on the server settings?
Or have you installed an extension?

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by tina86 » Sat Nov 09, 2019 2:28 am

I checked the log and it is showing the following:
2019-11-08 18:07:56 - PHP Notice: Undefined variable: username in /var/www/vhosts/ladeuxiemechance.com/httpdocs/webstore/admin/view/template/common/column_left.tpl on line 5

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Aug 31, 2019 5:01 pm

Post by tina86 » Sat Nov 09, 2019 3:36 pm

Just to clarify it is the editor that is blank once I hit save not the webpage. The php version hasn't altered nor have the settings. The only extensions I have were done months ago and the editor has been working fine ever since until yesterday. I have tried disabling the extensions but no difference. If I edit a product that works ok just not an html page.

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Aug 31, 2019 5:01 pm

Post by tina86 » Sat Nov 09, 2019 4:57 pm

Not sure if this related or something totally different. I have sorted the original error now, however when I hit refresh in modifications I get the following error:
2019-11-09 7:48:06 - PHP Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/webstore/admin/controller/extension/modification.php on line 100

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Aug 31, 2019 5:01 pm

Post by tina86 » Sun Nov 10, 2019 4:35 am

ok so the saga continues. The last error was related to an extension. Disabled it and error disappeared but I am still unable to update the website using html editor.

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Aug 31, 2019 5:01 pm

Post by tina86 » Mon Nov 11, 2019 8:03 pm

Time to look foolish and admit to a dumb blonde moment. Just checked Design/layout/home and for some reason the Welcome module had been changed to the default home setting. Can't believe it was something so simple.

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Aug 31, 2019 5:01 pm

Post by cyclops12 » Mon Nov 11, 2019 9:01 pm

Lol we all have our moments.
Glad you got it sorted

Expert Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests