Post by allenmart » Mon Dec 18, 2017 2:04 am

hi everyone,
I open post in off-topic viewtopic.php?f=10&t=200494 and someone suggest to open here for help,
please take and look
thanks for any ideas

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jun 20, 2017 7:39 am

Post by straightlight » Mon Dec 18, 2017 2:16 am

Someone suggest to open here for help
I don't see anywhere where a double topic could be posted about the same request ...

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by allenmart » Mon Dec 18, 2017 2:28 am

straightlight wrote:
Mon Dec 18, 2017 2:16 am
Someone suggest to open here for help
I don't see anywhere where a double topic could be posted about the same request ...
viewtopic.php?f=10&t=200494 off-topic

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jun 20, 2017 7:39 am

Post by straightlight » Mon Dec 18, 2017 2:44 am

Right, I recall this topic. It was already mentioned it was fine but just harden to find since it was posted on a miscellaneous section of the forum. ;)

Although, I did provided instructions but it was left without response:
Try the above solution link I provided regarding the sub-domains and see if it does solve the issue for you.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by allenmart » Mon Dec 18, 2017 3:22 am

straightlight wrote:
Mon Dec 18, 2017 2:44 am
Right, I recall this topic. It was already mentioned it was fine but just harden to find since it was posted on a miscellaneous section of the forum. ;)

Although, I did provided instructions but it was left without response:
Try the above solution link I provided regarding the sub-domains and see if it does solve the issue for you.
thank you

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jun 20, 2017 7:39 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests