Post by drcoder » Thu Jan 29, 2015 7:28 pm

Hello everyone!

This support topic was created to assist developers and OpenCart store owners in successfully using 'Option To Product'.

The extension was developed on the standard OpenCart template - thus for custom themes, extension modifications might be necessary.
Because of my limited time, I am not able to assist each and everyone one of my valued customers.

I will gladly provide pointers and answering all relevant questions on making the extension work on any custom template.

Thank you for your understanding!

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 04, 2013 1:00 am

Post by tdg69 » Tue Feb 10, 2015 10:27 am

After 56 options I try to add the 57th option and then when I save it gives me an error.

Notice: Undefined index: points in /system/modification/admin/model/catalog/product.php on line 492
Notice: Undefined index: sort_order in /system/modification/admin/model/catalog/product.php on line 574
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /admin/index.php:80) in /system/library/response.php on line 12

I'm guessing that this is caused from a server setting. Do you know what I may have to change to resolve this?

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 10, 2015 10:24 am

Post by labeshops » Tue Feb 24, 2015 4:28 am

This isn't really a theme integration, but I did just notice that your mod doesn't allow options to be required. Been getting a few orders without options selected - can you fix it?

Running Opencart v2.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by drcoder » Tue Feb 24, 2015 4:54 pm

@tdg69,

That is correct, it's a server issue. You have instructions in the documentation that came with the extension.

Some modifications need to be made in your php.ini file.

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 04, 2013 1:00 am

Post by drcoder » Tue Feb 24, 2015 4:56 pm

@labeshop

All options are required. There must be a problem with your install.

Please check your vqmod log file for any errors regarding the extension.

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 04, 2013 1:00 am

Post by GoldenRatioTech » Fri May 01, 2015 1:05 am

I've just purchased this extension and installed it. Problem though... it doesn't even show up in the admin area anywhere, not under system settings, not under the products, nowhere. Did I miss something in the very simple instructions?

I am using a LexusThemes Theme for the site, the site is www.hplmedical.ca

Any help would be appreciated. Thanks.


Posts

Joined
Fri May 01, 2015 1:01 am

Post by quantum » Mon Jun 01, 2015 6:03 am

I have just purchased this and followed the instructions for installing but it doesnt show up in admin at all - please help! I am using version 2.0.1.0

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 01, 2015 5:58 am

Post by progfloyd » Thu Oct 01, 2015 10:53 am

Hello~I use this template on my site.Would you teach me what steps I need to change, to make the options of the extension shows on the foront page.
The template:http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=21902

Thank you.

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 01, 2015 10:35 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests