Post by vaguemind » Thu Sep 29, 2016 5:15 pm

Hello,

I wonder how i can add the order id no. as a bar code into the generated Invoice from the orders ?
I use Opencart Version 2.2.0 .

Thanks

New member

Posts

Joined
Wed Jul 27, 2016 7:03 pm

Post by OSWorX » Thu Sep 29, 2016 5:37 pm

There are already a few extensions for this:
http://www.opencart.com/index.php?route ... ch=barcode

See if one of them will fit your needs, if not you can contact me, I have other extensions for this purpose.

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by vaguemind » Thu Sep 29, 2016 5:52 pm

Cant i implement it through a code , please ?

New member

Posts

Joined
Wed Jul 27, 2016 7:03 pm

Post by OSWorX » Thu Sep 29, 2016 5:59 pm

vaguemind wrote:Cant i implement it through a code , please ?
????
What do you want??

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by vaguemind » Thu Sep 29, 2016 6:07 pm

i mean i add this barcode by adding the code and modifying the files ,, not using an extension ?
or if there is a free extension ?

New member

Posts

Joined
Wed Jul 27, 2016 7:03 pm

Post by OSWorX » Thu Sep 29, 2016 6:19 pm

vaguemind wrote:i mean i add this barcode by adding the code and modifying the files ,, not using an extension ?
or if there is a free extension ?
Guess you did not click the link to the extensions store I provided.

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by vaguemind » Thu Sep 29, 2016 6:26 pm

I clicked it , but i didn't find a good free one !? i found one free but in a language i cant understand ?!

New member

Posts

Joined
Wed Jul 27, 2016 7:03 pm

Post by OSWorX » Thu Sep 29, 2016 6:35 pm

vaguemind wrote:I clicked it , but i didn't find a good free one !? i found one free but in a language i cant understand ?!
So what can we do for you?
Never said that they are good (or bad), free (or paid).

Creating a new extension for you - for free?
While such an extension will be created very fast, I assume that either you develop it by yourself or hire a developer to do it for you.
And this will be a paid job then.

It is up to you now ..

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests