Post by ashrafnezhad » Fri May 06, 2016 3:26 am

Hello!
I need some help. I want to display product filter values on product page. For example if one product has 3 filter value, I can show those in product page as data of product.
Thank you!

Newbie

Posts

Joined
Fri May 06, 2016 3:09 am

Post by tjsystems » Fri Jul 08, 2016 5:56 pm

bump...
I also need this.

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by straightlight » Wed Jul 13, 2016 10:34 am

Are you looking to filter these products by stores or for every stores?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by tjsystems » Wed Jul 13, 2016 9:03 pm

straightlight wrote:Are you looking to filter these products by stores or for every stores?
I want to show the filter of the produts on it's productpage (in a new tab). Same a on Admin > cata > product > link - filters. Would be great to link them to the filter search.

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by straightlight » Wed Jul 13, 2016 9:13 pm

The only problematic would be the mount of results involved in the tab with a specific product. If we'd have 5-10, that wouldn't be too bad. Although, having more than 50 filtering results in one tab can involve too many options for the customers to choose.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by tjsystems » Thu Jul 14, 2016 2:32 am

Yes, agree. I have max 8 filter per product, so no issue for me.

Do you know how to show the filter on the productpage?

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests