Post by rich3art » Wed Apr 03, 2019 4:58 am

HI Everyone

I hope this is solvable, i recently had problems with my website when i installed a new theme i got a error message "http 500" so i removed the module in all the locations and then with ftp deleted my old loader & one more file not sure now which one inside system/engine and recopied the original from the OC v2.3.0.2 download and then my admin and website came back to life

The problem is, when i go to admin i see that it duplicates all the extensions inside the extensions tab for 3 times, looking like i have alot of options for extensions but actualy have the same as eveyone it just duplicates.

I dont know why is it doing this, is there a line of code i can go and change to stop this.. it is not a trainsmash but it really annoyes me everytime i look at my extensions, dont want to remove and re-install again.. please help

Regards
Rich@art

Attachments

Screenshot_1.png

Screenshot_1.png (16.59 KiB) Viewed 178 times


New member

Posts

Joined
Sun Feb 24, 2019 1:40 am

Post by xxvirusxx » Wed Apr 03, 2019 5:25 am

Check in ocmod list (or system folder)...maybe you have a remaining ocmod file, or a vqmod file (if you have installed and used)

And try to refresh ocmod, clear vqmod cache if you use.

My Extensions | OC 3.0.3.1, 3.0.2.0, 2.3.0.2 with bugs fixed | 2.3.0.2 Custom version


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm

Post by rich3art » Wed Apr 03, 2019 6:16 am

Hi Virus

I have checked like you said but cant find anything

New member

Posts

Joined
Sun Feb 24, 2019 1:40 am

Post by xxvirusxx » Wed Apr 03, 2019 7:00 pm

Check errors log from System

My Extensions | OC 3.0.3.1, 3.0.2.0, 2.3.0.2 with bugs fixed | 2.3.0.2 Custom version


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests