Post by Katie99 » Sun Mar 24, 2019 11:09 pm

Hi
I am running OC 2.0.1.1 and have migrated my original installation from one hosting provider to GoDaddy.
I am able to view website, and the hyperlinks appear to work.

However I am not able to access the admin login page.

When I go to the url for the admin login page, I am getting a blank white page. No error message, just a blank page.

Any suggestions as what I can do to resolve this issue?

Thx

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 24, 2019 11:02 pm

Post by xxvirusxx » Mon Mar 25, 2019 6:08 pm

Check on server if you have home or home2 and change in both config.

Website work?

Opencart 2.3.0.2 Bugs Fix Added | Opencart 2.3.0.2 Custom Version | Opencart 3.0.3.1 Bugs Fix Added


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Location - RO

Post by johnp » Tue Mar 26, 2019 4:06 am

Post admin/config.php contents here as that would help. X out anything sensitive. Also consider the trusted fall back of installing a clean OC in a sub folder and getting the correct config file paths from that.

Opencart 1.5.6.5/OC Bootstrap Pro/VQMOD 2.6.1 lover, user and geek.
Fast Service for Opencart Installs, Fixing, Development and Upgrades
Plus Ecommerce, Marketing, Mailing List Management and More
https://www.asandwhenbusinessservices.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 25, 2011 10:25 am
Location - Surrey, UK

Post by Katie99 » Fri Mar 29, 2019 3:38 am

Thank you for your input.
I did a fresh install and that solved the problem

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 24, 2019 11:02 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests