Post by swarmofbakas » Wed Mar 20, 2019 10:59 pm

I'm migrating Opencart 2.0.3.1 onto a new webserver, and have followed the guide (http://docs.opencart.com/en-gb/administ ... ng-server/)
Config.php had been modified accordingly
All files and DB have been copied to the new server
DB credentials have been tested and working
Store URLs are the same, so no changes needed

However, I am receiving this error at the homepage:
Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/XXX/public_html/system/helper/json.php(126) : runtime-created function on line 1
Logging into the admin page also produces the same error.


What is the cause, and how can I fix this?
Just in case if you wanted to see, the website: www.vc-art.my

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 04, 2018 5:47 pm

Post by EvolveWebHosting » Wed Mar 20, 2019 11:57 pm

Did you try clearing the Opencart cache files?

Image
https://www.evolvewebhost.com
$10.49 .com Registration and $9.99 .com Transfers in now
Guaranteed top level opencart performance and support. Risk free 30 day money back guarantee & free transfers.
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 11:13 pm
Location - Denver, Colorado, USA

Post by swarmofbakas » Thu Mar 21, 2019 9:14 am

EvolveWebHosting wrote:
Wed Mar 20, 2019 11:57 pm
Did you try clearing the Opencart cache files?
Yes, the same error persists.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 04, 2018 5:47 pm

Post by EvolveWebHosting » Fri Mar 22, 2019 7:35 am

swarmofbakas wrote:
Thu Mar 21, 2019 9:14 am
EvolveWebHosting wrote:
Wed Mar 20, 2019 11:57 pm
Did you try clearing the Opencart cache files?
Yes, the same error persists.
Right now, the error is:

Warning: require_once(./vqmod/vqmod.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vcartmy/public_html/index.php on line 17

Fatal error: require_once(): Failed opening required './vqmod/vqmod.php' (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home/vcartmy/public_html/index.php on line 17

Make sure vqmod is properly installed and clear the vqmod cache as well.

Image
https://www.evolvewebhost.com
$10.49 .com Registration and $9.99 .com Transfers in now
Guaranteed top level opencart performance and support. Risk free 30 day money back guarantee & free transfers.
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 11:13 pm
Location - Denver, Colorado, USA

Post by swarmofbakas » Fri Mar 22, 2019 10:29 am

EvolveWebHosting wrote:
Fri Mar 22, 2019 7:35 am
swarmofbakas wrote:
Thu Mar 21, 2019 9:14 am
EvolveWebHosting wrote:
Wed Mar 20, 2019 11:57 pm
Did you try clearing the Opencart cache files?
Yes, the same error persists.
Right now, the error is:

Warning: require_once(./vqmod/vqmod.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vcartmy/public_html/index.php on line 17

Fatal error: require_once(): Failed opening required './vqmod/vqmod.php' (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home/vcartmy/public_html/index.php on line 17

Make sure vqmod is properly installed and clear the vqmod cache as well.
Cleared the cache, and the same issue is happening again.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 04, 2018 5:47 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests