Post by MEHDI57 » Fri Feb 22, 2019 7:15 pm

Hi everybody,

I am a beginner and I help a friend for his website

I'm having a problem with a change of server hosting .

Actually my websiste : www.secondluxe.lu

The database is still hosted on the same server.

I changed the admin/config.php and config php like this :

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/web/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/web/system/');
define('DIR_IMAGE', '/web/image/');
define('DIR_LANGUAGE', '/web/admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/web/admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '/web/system/config/');
define('DIR_CACHE', '/web/system/storage/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/web/system/storage/download/');
define('DIR_LOGS', '/web/system/storage/logs/');
define('DIR_MODIFICATION', '/web/system/storage/modification/');
define('DIR_UPLOAD', '/web/system/storage/upload/');
define('DIR_CATALOG', '/web/catalog/');


Nothing Works

HELLLP ME :)

Thank you

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 22, 2019 7:06 pm

Post by straightlight » Fri Feb 22, 2019 10:43 pm

You seem to have incomplete defined paths in both config.php files. In order to test your server paths, please follow this post: viewtopic.php?f=199&t=198781&p=699560#p699560 . While this tweak might be provided implicitly for OC v3.x releases, the defined paths for OC v2.x will also be included.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests