Post by Lorddrk » Thu Jan 18, 2018 10:19 pm

Hey guys i have a 2.3.0.2 store, my email settings are correct, i can send the e-mail in the contact form, it says it was sent, but i dont receive in my gmail, already checked spam.

Also i registered an account to test and didnt receive the welcome mail.

Thanks guys.

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 13, 2015 9:55 am

Post by straightlight » Fri Jan 19, 2018 7:28 am

There are spread words on the forum regarding the abolition of Gmail with web forms. Although, there were no confirmation on that thought, so far.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by AlexChanHK » Fri Jan 19, 2018 4:50 pm

Hi Lorddrk,
We think you have some misunderstand, if you are able to receive the email form contact us form,
mostly that mean you the email setting is incorrect.
Opencart system will base on the store email setting to set the email request to the email server,
therefore, please contact the email server provider ( mostly hosting ) to check the email setting of your store if it is correct to use their email server.

__________________________________________________________________
New web developer in Opencart ;)
Please mention we work at 9:30 am to 18:30 pm in every Monday to Friday.(UTC+8)


New member

Posts

Joined
Thu Mar 16, 2017 4:34 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest