Post by Lipper » Fri Nov 27, 2015 9:37 pm

Nope! Did not work!!

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 01, 2015 7:12 pm

Post by Lipper » Fri Nov 27, 2015 9:48 pm

popencart wrote:snowdog70

i tried ur solution.... nt working forme

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 01, 2015 7:12 pm

Post by webbouk » Fri Nov 27, 2015 10:13 pm

Try this patch at the bottom of this thread: viewtopic.php?f=191&t=153203

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2015 3:56 am

Post by Lipper » Tue Dec 15, 2015 5:57 am

This also worked doing this!! I have no problems now!!



In admin/controller/sale/order.php Find this line:

$data['store_url'] = $order_info['store_url'];

You'll notice it pulls the url from the order, and not from your browsing context.
I'm not sure if I'm over riding some other functionality, but I added this:

$data['store_url'] = $order_info['store_url'];
# add the following
if( isset($_SERVER['HTTPS'] ) ) {
$data['store_url'] = str_replace('http://','https://',$data['store_url']);
}

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 01, 2015 7:12 pm

Post by PipB » Thu Aug 11, 2016 4:28 pm

I solved the problem of having the error editing orders with this:
http://www.opencart.com/index.php?route ... =42&page=7

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 11, 2016 3:28 pm

Post by straightlight » Thu Aug 11, 2016 7:44 pm

Take note that using OCMod and VQMod for bugfixes is not a recommended solution: viewtopic.php?f=191&t=165826

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests