Post by mRC » Fri Oct 09, 2015 3:18 am

I have just upgraded to V2.1.0.1 and found that when clicking a customer order I have a pop up stating "Access Denied" then under that it says "undefined"


I have access to everything else and its working on my test site just don't understand why its working on the other site.

API seems to be fine as well.

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by mRC » Fri Oct 09, 2015 3:11 pm

any help on this please, could it be a FTP folder permission? could this cause the issue.

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by mRC » Fri Oct 09, 2015 7:44 pm

I have just set all FTP to 777 and still getting the error

I only get the error when I goto view orders or edit them.

looks like a permission issue maybe in the database but as last post its working fine on my test server.

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by mRC » Fri Oct 09, 2015 10:39 pm

just had the owner and permissions reset and still the same

see picture attached

Attachments

Untitled-1.png

Untitled-1.png (74.63 KiB) Viewed 2901 times


mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by mRC » Fri Oct 09, 2015 11:15 pm

It could be related to order history as if I try and add order history I get the pop again.

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by mRC » Sat Oct 10, 2015 3:18 pm

well im at a loose end, cant find the issue and I have done a long search with no result.

can anyone suggest anything please.

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by mRC » Sat Oct 10, 2015 3:25 pm

just found this error message


[Exception... "<no message>" nsresult: "0x805e0006 (<unknown>)" location: "JS frame :: https:///view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js :: .send :: line 4" data: no]

[Exception... "<no message>" nsresult: "0x805e0006 (<unknown>)" location: "JS frame :: https:///view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js :: .send :: line 4" data: no]

undefined

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by mRC » Sat Oct 10, 2015 4:11 pm

I have found the issue, if I turn off SSL and log back in its all working fine and i don't have SSL on my test server that's why my test server is working fine.


So there is an issue with SSL enabled and edit or view orders

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by sergiubarbu » Tue Oct 20, 2015 10:04 pm

Yes it is , and nobody have a solution for this BIG issue ...

New member

Posts

Joined
Tue Jan 12, 2010 3:56 am

Post by mRC » Tue Oct 20, 2015 10:11 pm

I have given up, I just take the ssl out when doing the orders.

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by sergiubarbu » Tue Oct 20, 2015 11:00 pm

mRC wrote:I have given up, I just take the ssl out when doing the orders.
I do the same. but this is not a solution..
Somebody must be able to find a fix for this issue ...

New member

Posts

Joined
Tue Jan 12, 2010 3:56 am

Post by sergiubarbu » Fri Oct 23, 2015 7:57 pm

somebody ?

a solution to fix this?

New member

Posts

Joined
Tue Jan 12, 2010 3:56 am

Post by webbouk » Tue Oct 27, 2015 4:13 am

I have exactly the same problem so I am glad I am not alone with this

I thought I was losing my mind as I can't recall making any settings changes that could cause this yet when my cart was initially set up before going public SSL wasn't activated and in testing everything worked fine.

Once SSL was enabled and the config.php and admin/config.php files were modified to add https to the links then this issue arose.

I'm glad I've come across this thread to put my mind at rest that it's nothing I have done, and that there is a work around to edit orders, but a permanent solution would be appreciated

Excellent software by the way :)

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2015 3:56 am

Post by alpa2009 » Mon Nov 02, 2015 11:45 pm

Seems that I have exactly the same issue... everything was working fine on my development server, until I made the move to production and activated SSL... Tried all possible stuff I could find after googling more than half of a day and as others have said before me: It would be very appreciated if someone of development comes up with a solution...

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 28, 2012 10:23 pm

Post by webbouk » Thu Nov 05, 2015 5:04 am

I must say after a week or so of having to switch SSL off and on again just to process orders and change their status it's now getting tedious :(

It would be appreciated if someone from development would at least acknowledge the issue and offer a fix

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2015 3:56 am

Post by schiggi » Thu Nov 12, 2015 3:25 am

Is it somehow related to this problem http://stackoverflow.com/questions/2320 ... -localhost


Does it help to change the api user from localhost to 127.0.0.1?

New member

Posts

Joined
Tue May 13, 2014 4:23 am

Post by mRC » Thu Nov 12, 2015 3:32 am

didn't work for me

mRC
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 12, 2014 12:43 am

Post by webbouk » Thu Nov 12, 2015 5:08 am

That gave me an idea and that was to open up our cart's admin side in Firefox and see what happens... it still has the issue however it gives a more detailed error which is as follows:

Code: Select all

[Exception... "<no message>"  nsresult: "0x805e0006 (<unknown>)"  location: "JS frame :: https://www.ourdomain.com/store/admin/view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js :: .send :: line 4"  data: no]

[Exception... "<no message>"  nsresult: "0x805e0006 (<unknown>)"  location: "JS frame :: https://www.ourdomain.com/store/admin/view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js :: .send :: line 4"  data: no]

undefined
Does this offer any help in resolving this issue?

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2015 3:56 am

Post by Snowdog70 » Sat Nov 14, 2015 9:16 pm

**** FIX *****
There is a bit of mucking around to make the changes via the code, so I have uploaded the complete file

In "admin/controller/sale/"
Rename your "order.php" to "order_old.php" (just in case the fix doesn't work for you and you have the original file still) and replace it with this order.php file.

SSL Admin Order Edit Fix

Good luck and I hope it works as well for you as it has me :)

Newbie

Posts

Joined
Sat Nov 14, 2015 9:02 pm

Post by popencart » Tue Nov 17, 2015 12:50 am

snowdog70

i tried ur solution.... nt working forme

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 16, 2015 11:59 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests