Post by jmagro » Thu Jan 22, 2015 10:39 pm

This is showing up when I edit product info. It appears that the changes to take effect but I'm getting this error:
Undefined index: customer_group_id in [MyDatabaseInfo]/admin/model/catalog/product.php on line 190

This is a clean install of OC 2.1 but the other day I did try to import customer and order info from an older 1.4x site (which didn't work). I'm thinking that's what screwed something up. Everything seems to be working still aside from that error. Please advise. ???

New member

Posts

Joined
Thu May 12, 2011 3:31 am

Post by jmagro » Thu Jan 22, 2015 10:41 pm

Also this in the same error code:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /admin/index.php:80) in /system/library/response.php on line 12

New member

Posts

Joined
Thu May 12, 2011 3:31 am

Post by WebsiteWrench » Thu Jan 29, 2015 3:20 am

"Headers already sent" is often caused by a rogue space inserted before the <?php tag at the beginning of the document. Check this on both the admin/index.php and the response.php and see if that does the trick.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 29, 2015 3:09 am

Post by WebsiteWrench » Thu Jan 29, 2015 3:25 am

Please post the block of code you have at line 80 and I'd be happy to take a look at it for you. (Or if you already figured out a solution, please post it for others :)

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 29, 2015 3:09 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests