Post by mattlee » Mon Dec 08, 2014 3:34 pm

Hi,
I already created categories. And I also created product and enable the product.
The problem is why the product cannot link with the categories? In admin page, all product setting is done and link the product with the categories. When go to customer page cannot found the product from the categories.
Any one know what happen for this??
Product 1.png

Product 1.png (44.41 KiB) Viewed 273 times


New member

Posts

Joined
Thu Nov 13, 2014 11:25 am

Post by pm-netti » Mon Dec 08, 2014 4:33 pm

mattlee wrote:Hi,
I already created categories. And I also created product and enable the product.
The problem is why the product cannot link with the categories? In admin page, all product setting is done and link the product with the categories. When go to customer page cannot found the product from the categories.
Any one know what happen for this??
Product 1.png
Is product status Enabled?

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by mattlee » Mon Dec 08, 2014 4:49 pm

Yes I already set enabled

New member

Posts

Joined
Thu Nov 13, 2014 11:25 am

Post by Timerman » Mon Dec 08, 2014 7:19 pm

Sounds silly I Know but have you checked that the available from date is blank ? in product settings, because if you have a date of say the next day entered it wont show up on the site until tomorrow, if its showing in the products list it's something silly like either having no qty entered, the wrong "Available from date" or status disabled

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 04, 2014 6:50 pm
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests