Post by hoopsref » Tue Oct 14, 2014 8:59 am

I installed oc 2.0 and so far looks nice, but cant figure out how to get newly added products to display.

I added several products to categories that are ENABLED, the category shows up (because I chgd the name of an existing one), and the product is enabled, but the products I add dont show up.

the only products that show up are the items I chg, or the categories I change.

each one is enabled, with a valid stock quantity above 0, with valid prices.


What am I missing?


Thank you

Newbie

Posts

Joined
Sat Jul 05, 2014 8:13 am

Post by i2Paq » Tue Oct 14, 2014 2:30 pm

I cannot reproduce this.

Are you sure you added it to the correct category?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by edibrr » Tue Oct 14, 2014 4:38 pm

Hello. I had the same issue, I have to ask you this : What date did you set for your product to be available ?
I changed that to a day behind, 13.10.2014 data available for a prodcut i added today and now it works.
Try this.

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 14, 2014 4:31 pm

Post by i2Paq » Tue Oct 14, 2014 5:02 pm

I just added the product, I never changed anything related to product date/time.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests