Post by bill62 » Sun Oct 05, 2014 6:20 pm

Hi
i have installed opencart-2.0.0.0 and i have found few problems:

1- in settings i am getting this message:

Notice: Undefined variable: text_edit in /home/shahraza/public_html/admin/view/template/setting/setting.tpl on line 29

2- in both config files the end of php in the bottom "?>" missing

3- in categories

- description
Women's Scarves & Shawls become like this after saving "Women\\\'s Scarves & Shawls"

each time i save it added more forward slash

this apply on: Meta Tag Title, Meta Tag Description, Meta Tag Keywords, SEO Keyword

- in description editor bold function dosn't work

4- products pages same problems as categories

please note that i am using Mozilla Firefox browser

5- in categories/data

numbers of Columns do not take effect on front end menu

6- review in product page do not display success message

also for the same product i can write as many review i want without display message like "u have reviewed this product already"


7- description editor is just horrible

can not insert an image also some of my text turned to forward slash : //////////////


8 - website in maintenance mode but i can see 3 people online

how this happens ?

the website should be locked for visitors
Last edited by uksitebuilder on Wed Oct 22, 2014 4:39 am, edited 1 time in total.
Reason: Striked out one of the bugs - This is not a bug it is meant to be tis way for OC2

New member

Posts

Joined
Sat Apr 19, 2014 8:19 am

Post by bill62 » Mon Oct 06, 2014 7:53 pm

hi

here the problems in Product pages:

1 - Women's Scarves & Shawls, Pashmina

any field or description it tune like:

Women\'s Scarves & Shawls, Pashmina

more u save the product page u will get more forward slashes


2 - the editor problems so far:

- highlight and bold text not working

- no text color option only background

- remove style not working

- text size missing

- inserting an image into the editor not working

the image goes disappeared after saving


- if click on the image in the editor this is what u see

pls see attached


- "undo" missing

- paste as, copy ect... all missing

so many things missing in the editor

it is just horrible

Attachments

0.JPG

0.JPG (75.62 KiB) Viewed 3332 times


New member

Posts

Joined
Sat Apr 19, 2014 8:19 am

Post by i2Paq » Mon Oct 06, 2014 10:14 pm

2 topics merged.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Buttonfactory » Tue Oct 07, 2014 1:42 am

OC2 didn't work with Firefox (ver 32):

- in the admin section I couldn't add graphics to nothing, it kicks me out with an session error
- in catalog -product- detail view I get NO arrow for the next picture, no crossing for closing the window.

In InternetExlorer this works..

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 28, 2014 1:20 am

Post by skydive74 » Fri Oct 10, 2014 7:48 am

I encountered a problem when trying to copy a product in admin with IE10, not only does it not copy, it deletes the product itself! If I select two products to be copied, it deletes both of them (the original products). :bash: ??

I tried it with Chrome and it copies perfectly. I've cleared the cache and also restarted my computer but IE still does the same thing. Guess I'll be using Chrome for now....

Is this a bug or am I the only one having this issue??

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 23, 2012 2:23 pm

Post by kalofone » Wed Oct 22, 2014 4:24 am

Yo tengo el mismo problema que el editor no funciona correctamente. He probado en diferentes exploradores y siempre es el mismo problema. Cuando por ejemplo quiero agregar una foto en el texto, esta no se muestra mas despues de guardar. Además no funcionan los "hiperlinks" dentro de un texto. Pido ayuda, si por ahí alguien tiene una explicación acerca de este problema. ???

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 08, 2014 6:00 am

Post by dalhu200 » Fri Nov 28, 2014 5:19 pm

Is there already a solution for the
highlight and bold text
in the product description editor?

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 28, 2014 5:07 pm

Post by Agnes Lus » Fri Aug 14, 2015 6:36 pm

Hi,

If you want the text in bold I suggest you use the same trick I applied:

1. Highlight the text, that you want to appear in bold and select Underline from menu (1),
2. Select Code View from menu (2)
3. Find the said text in the code script and replace u at the beginning and end of it with b (3).
4. Select Code View from menu again and press Save button.
1.JPG

1.JPG (17.46 KiB) Viewed 1572 times

2.JPG

2.JPG (20.34 KiB) Viewed 1572 times

It is manual work, but it works

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 14, 2015 6:10 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests