Page 1 of 1

Issue when setting up parent categories andsub-categories

Posted: Fri Oct 03, 2014 8:44 pm
by razvanescu
Hi,
I installed ver. 2.0.0.0 and I tried to to a clean install so I deleted all products and categories in the test version. After setting up a category I tried creating sub categories only to find that the "Parent" line in the admin is not working. I entered the name of the top category... nothing. No autocomplete, option or anything alike.
It keeps creating parent categories.
Any ideas?
Thank you.

Re: Issue when setting up parent categories andsub-categorie

Posted: Fri Oct 03, 2014 8:50 pm
by i2Paq
A clean install is with a new database, not with an existing one.

Re: Issue when setting up parent categories andsub-categorie

Posted: Fri Oct 03, 2014 9:01 pm
by razvanescu
Sorry, I meant to say that I tried getting rid of all products and categories in the test version, and deleted them. I then entered Categories menu in admin and started creating my own categories. In previous versions of Opencart there was a drop-down list to select parent category so I assumed that here, if it's missing, there's at least an Autocomplete option.
The database is, of course, new and I created it just as I was completing installation of ver. 2.0.0.0

Re: Issue when setting up parent categories andsub-categorie

Posted: Fri Oct 03, 2014 9:12 pm
by i2Paq
Just checked but for me it works.

Could it be that it is browser related?

Re: Issue when setting up parent categories andsub-categorie

Posted: Fri Oct 03, 2014 9:17 pm
by razvanescu
Wow! Right on the money!!
Mozilla's Firefox is having issues with the dropdown. Just tried IE and it worked just fine.
Many thanks.