Post by razvanescu » Fri Oct 03, 2014 8:44 pm

Hi,
I installed ver. 2.0.0.0 and I tried to to a clean install so I deleted all products and categories in the test version. After setting up a category I tried creating sub categories only to find that the "Parent" line in the admin is not working. I entered the name of the top category... nothing. No autocomplete, option or anything alike.
It keeps creating parent categories.
Any ideas?
Thank you.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 13, 2013 6:44 am

Post by i2Paq » Fri Oct 03, 2014 8:50 pm

A clean install is with a new database, not with an existing one.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by razvanescu » Fri Oct 03, 2014 9:01 pm

Sorry, I meant to say that I tried getting rid of all products and categories in the test version, and deleted them. I then entered Categories menu in admin and started creating my own categories. In previous versions of Opencart there was a drop-down list to select parent category so I assumed that here, if it's missing, there's at least an Autocomplete option.
The database is, of course, new and I created it just as I was completing installation of ver. 2.0.0.0

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 13, 2013 6:44 am

Post by i2Paq » Fri Oct 03, 2014 9:12 pm

Just checked but for me it works.

Could it be that it is browser related?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by razvanescu » Fri Oct 03, 2014 9:17 pm

Wow! Right on the money!!
Mozilla's Firefox is having issues with the dropdown. Just tried IE and it worked just fine.
Many thanks.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 13, 2013 6:44 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests