Post by tomjolie » Sun Jul 20, 2008 7:27 am

I am using Flat shipping rate only but would like the button to be checked by default.
Is there a way to do that?

Newbie

Posts

Joined
Sun Jul 20, 2008 5:45 am

Post by bruce » Sun Jul 20, 2008 2:09 pm

change the input item in the template to be checked by default.

Active Member

Posts

Joined
Wed Dec 12, 2007 2:26 pm

Post by Luvz2drv » Sun Jul 20, 2008 10:06 pm

i also create an admin controlled pick your default shipping method

Global Moderator

Posts

Joined
Fri Mar 21, 2008 10:58 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests