Post by waynebr76 » Tue Nov 18, 2014 6:38 am

Hi,

I have SSL enabled and it shows with a cross through the padlock in SSL in Chrome - It says that some items are not secured but I cannot figure out what or how to fix it. The site is http://www.vapourdreams.comand it appears on both the checkout and the login page.

Can anyone help me figure out what is causing this and how I fix it?

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am

Post by uksitebuilder » Tue Nov 18, 2014 7:04 am

I get a green padlock on Google Chrome when viewing your login and checkout section over SSL

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by Cue4cheap » Tue Nov 18, 2014 7:09 am

You must have fixed it since it doesn't happen when I try your site...

Mike

cue4cheap not cheap quality


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 4:45 am

Post by waynebr76 » Tue Nov 18, 2014 7:43 am

It's strange, if I go straight to the site and then click log in I get a green symbol. If I add something to the cart and then go to checkout is shows the cross through in red, then if I click login again I will also see the cross on this page.

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am

Post by waynebr76 » Tue Nov 18, 2014 7:49 am

I am also getting the same error in Firefox:
The connection to this website is not fully secure as it contains unencrypted elements such as images

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am

Post by uksitebuilder » Tue Nov 18, 2014 4:13 pm

This looks like it is the offendng mixed content

http://www.vapourdreams.com/image/data/ ... laming.png

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by waynebr76 » Tue Nov 18, 2014 4:29 pm

Thanks was that the only item causing this? If so I will try to figure out why this image is not showing at https

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am

Post by uksitebuilder » Tue Nov 18, 2014 4:33 pm

Most likely it has the full URL for the location of the image

If you change that to a relative src it should fine.

You can check if there is anything else with this tool http://www.jitbit.com/sslcheck/

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by waynebr76 » Tue Nov 18, 2014 4:37 pm

Thanks

New member

Posts

Joined
Tue Aug 27, 2013 6:12 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests