Page 1 of 1

Как да вкарам CAPTCHA в модула за регистрация

Posted: Mon Apr 15, 2013 3:50 pm
by andreygeorgiev
Здравейте, Моля за помощ ! Как да вкарам CAPTCHA в модула за регистрация на нови протребители . Инсталирал съм последната версия 1.5.5.1. Опитах всякакви версии от побликуваните из форумите но нещо не се справям. Непрекъснато нещо се бъгва . Някой може ли да ми помогне!

Re: Как да вкарам CAPTCHA в модула за регистрация

Posted: Wed Apr 17, 2013 5:20 pm
by andreygeorgiev
Благодаря за съдействието ! Справих се и сам!

Re: Как да вкарам CAPTCHA в модула за регистрация

Posted: Wed Jan 08, 2014 10:03 pm
by night_walker
Чудесно!
Може ли сега да споделиш опит?
Мерси