Post by nsevimov » Tue Apr 02, 2013 4:45 pm

Здравейте, добавих Българска валута. Когато добавям продукт и в цената напиша например 14.50лв то го закръгля на 15лв. Надявам се знаете решение на този проблем! Благодаря Ви.

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 02, 2013 4:41 pm

Post by ksharlandjiev » Wed Apr 03, 2013 3:29 am

Нещо сте объркали :)
Проверете:
1. Каква е "default" валутата, която сте избрали за магазина? BGN ли е или друга?
2. Сложили ли сте стойност 1.00000 за BGN валутата.
3. Имате ли автоматично обновяване на валутите, ако използвате повече от една?
4. Каква точно стойност ви показва с/у BGN във списъка с валути?

Съветвам Ви, ако магазина е Български, и цените са само в лв. да изтриете всички останали валути.

Също така, ще е полезно да споделите, коя версия на opencart използвате :)

Power Image Manager | Multi Image uploader | Bulk Update Products to Categories | Bulk Update Orders
Image
NEW! Bulk add options | New! Bulk add attributes | NEW! Keep it Simple Checkout!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 9:22 pm
Location - London, UK

Post by nsevimov » Wed Apr 03, 2013 5:34 pm

Здравейте, Българската валута е единствена всички други валути са изтрити при опит да поставя дефаулт стойност 1.00000 го прави на 1.00000000 версията която използвам е 1.5.4

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 02, 2013 4:41 pm

Post by ksharlandjiev » Thu Apr 04, 2013 3:41 am

Напишете ми на лично съобщение адреса на вашия магазин, както и user / pass за административния панел, ще се опитам да помогна.

Power Image Manager | Multi Image uploader | Bulk Update Products to Categories | Bulk Update Orders
Image
NEW! Bulk add options | New! Bulk add attributes | NEW! Keep it Simple Checkout!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 9:22 pm
Location - London, UK

Post by ksharlandjiev » Fri Apr 05, 2013 4:14 am

Бяхте забравили да добавите символи след десетичната запетая в : System > Localisation > Currencies, в полето "Decimal Places".
Сложих я на "2" и сега излизат и цифричките след запетаята :)

Винаги помнете, че компютъра прави точно това, което му се каже, а не това, което си мислим ;-) / това в рамките на шегата. /

Power Image Manager | Multi Image uploader | Bulk Update Products to Categories | Bulk Update Orders
Image
NEW! Bulk add options | New! Bulk add attributes | NEW! Keep it Simple Checkout!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 9:22 pm
Location - London, UK

Post by ivetass » Thu Nov 21, 2013 8:19 pm

Здравейте,

Въпросът ми предполагам е изключително глупав, но не мога да си задам български лева да ми е валута по deafult, въведох го с единиците, всички, но продължава USD да ми е основната валута. Пробвах да и махна данните, за да ми разреши да я изтрия, изтрих я, но тогава пък ми дава грешка на самия сайт и пак BGN не ми е по подразбиране.
Решения?

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 21, 2013 8:16 pm

Post by JOHNYTHEWINNER » Thu Nov 21, 2013 10:38 pm

Достъп?
Вероятно или не сте въвела коректно валутите, или не сте ги съобразила спрямо региона, който сте задала.

New member

Posts

Joined
Sat Aug 10, 2013 12:01 am

Post by spiders3 » Sat Nov 23, 2013 6:18 am

Отиваш в System -> Settings -> Local и гледаш за Currency

New member

Posts

Joined
Thu Apr 04, 2013 6:28 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests