Post by Kill-op » Sat Jun 10, 2017 9:14 pm

Здравейте,
Някой може ли да ми каже как може да се спре даден продукт да не може да се поръчва, ако е изчерпана наличността? Давам количество 0, но пак може да се добавя в количката. Отделно има ли как да се направи така, че ако даден продукт е изчерпан да можеш да дадеш заявка при наличност на продукта /зареджане/ да ти изпраща писмо с което да те информира, че продукта е наличен? Става дума за версия 2.3.0.х

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 28, 2017 7:53 pm

Post by simeon.emanuilov » Mon Jun 12, 2017 2:40 am

Здравейте,

Ограничаването на възможността за поръчка на изчерпани артикули става от администрацията: "Настройки > Опции" и след това от таб "Наличност". Ето няколко screenshot-a 1) http://take.ms/YHklJ 2) http://take.ms/VmuY5
Това е с превода на български език :)
По този начин потребител не може да поръча стока, която е изчерпана. Има възможност да се премахне бутона за добавяне в количка на такива продукти, но е въпрос на допълнителна доработка и не става от администрацията.
Уведомяване при поява на наличност също е възможна, но трябва да се прави отделна функционалност или да се закупи подходящ модул.

Успех.


New member

Posts

Joined
Thu Nov 24, 2016 7:58 pm


Post by tendrik » Tue Jun 13, 2017 7:41 pm

Аз бих ти препоръчал да използваш модул които уведомяване когато продукта не е наличен.
При тези модули когато се натисне бутона изкача прозореца въвеждат си данните и когато получиш продукта се уведомяват автоматично.
А по въпроса simeon.emanuilov е отговорил много добре за спирането на купуването на изчерпани продукти

OpenCart fans and developers - https://tendrik.com/


Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 09, 2017 7:56 pm
Location - Bulgaria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests