Post by chiara2324 » Tue Jun 21, 2016 3:23 pm

Здравейте, имам няколко въпроса, тъй като съм нова тук и още ми се изясняват някои неща. На първата страница на сайта ми всичко си е наред, фона ми е жълт, цвета на т.нар. container е бял, а footer полето си е в рамка. Когато обаче щтракна върху продукт, за да му видя детайлите, преминавам в нова страница и там вече футъра е станал по-широк и фона отдолу вече не бял. Как да се справя с този проблем.

Второто ми питане е за search полето. В момента стои само като картинка, не може да се пише в него. Какво да направя. Използвала съм готова тема на opencart - casual theme

Attachments

footer.jpg

footer.jpg (101.8 KiB) Viewed 1154 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 21, 2016 5:13 am

Post by agatha65 » Wed Jun 22, 2016 3:58 pm

От това, което се вижда на снимката, мисля че има незатворен див. Опитай да изтриеш описанието на продукта и виж дали грешката остава.
Погледнах демото на темата и search полето е маскирано с един елемент, който го покрива.Не мога да си представя защо е добавено това.
Тази тема не е добра по много причини, но главната е че не е респонсив, а Гугъл това го отчита като огромен недостатък.
И не на последно място - защо през 2016 година се започва магазин на старата версия 1?
Във версия 2 има добавени страшно много подобрения.
За повече подробности и съвети ми пиши на лично.
Добър ресурс за опенкарт на български е Предприемач.ком, но не всички, които помагат дават компетентни съвети, винаги търси второ мнение.

Print Version for Product Page and Product Compare Page | Rich Snippets | Facebook Open Graph Meta Tags | Information pages in top menu | Multi-Language Banners, Sliders and Carousels
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 16, 2012 10:18 am
Location - Canada, QC
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests