Post by Huma » Tue Feb 17, 2015 1:05 am

Здравейте, нужен ми е човек за писане, преправяне на модули за opencart ,ако има желаещи срещу заплащане, моля на скайп aleks_evt. Благодаря

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 09, 2012 8:05 pm

Post by extensadev » Tue Feb 17, 2015 4:20 am

Здравейте,
Нашият екип има сериозен опит в разработката на електронни магазини, разширителни модули и извършването на модификации за трите най-популярни open source платформи за електронни магазини - OpenCart, Magento и Prestashop. Имаме разработени доста модули и за трите платформи, като например модули за интеграция на куриерски услуги - Еконт, Спиди, Рапидо, Български пощи, платежни системи като БОРИКА (директно плащане с кредитни/дебитни карти), ePay, EasyPay, cPay (ПИБ), ОББ, ДСК, немската Giropay, автоматизирано обновяване на валутни курсове през системата на БНБ, модули за автоматично импортиране на продукти, синхронизация и обновяване на продуктова информация и много други. В нашият екип работи един от петимата в цяла България официално сертифицирани разработчици на системата Magento и планираме съвсем скоро и други хора от екипа да бъдат сертифицирани официално.

Можете да погледнете част от модулите ни тук:
http://www.opencart.com/index.php?route ... ch=extensa

Ако имате нужда от разработка на модули или някакви специфични модификации по Вашият електронен магазин - ще се радваме да се обърнете към нашия екип.

Поздрави,
Extensa team

extensadev.com - website development


User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Nov 09, 2010 5:08 am
Location - Sofia, Bulgaria

Post by xseon » Wed Feb 18, 2015 6:11 am

Привет, ако не търсите само фирми, пишете и на мен.

Deeper and Better Category Module
Mass Product Price Change
Unlimited hosting with free domain and all extras


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Dec 01, 2011 3:04 pm
Location - Bulgaria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests