Page 1 of 1

продукти на главна страница

Posted: Thu Feb 12, 2015 12:37 am
by asti77
Здравейте. Днес си упдеитнас страницата от версия 1.4.х на 2.0.1.х. В админ панела всичко е на ред, всички продукти които съм въвеждал до момента са си там. Но проблема е че на самия саит ги няма и освен тях липсва и категориите. Къде ли не рових по админ панела не става и не става. Нямам инсталиран vqmod само това остана да пробвам. Ще съм благодарен за съвет как да се преборя с това.

Re: продукти на главна страница

Posted: Thu Feb 12, 2015 12:46 am
by extensadev
Ъпдейтът на OpenCart от версия 1.4 до 2.0 не е никак проста процедура и има много неща, които могат да се объркат.
Опишете подробно как точно ъпдейтнахте, пускахте ли скриптове за ъпдейт на структурата на базата и т.н.
Също така погледнете логовете за грешки в администрацията и ако има някакви грешки, които са отчетени след ъпдейта ги копирайте тук.

Re: продукти на главна страница

Posted: Thu Feb 12, 2015 1:09 am
by asti77
Свалих конвектор но сега точно как се казваше не помня. Спазих всички инструкции който бяха обяснени към него. След упдеита имаше няколко грешки, но ги оправих. Сега вече няма некакви грешки. Другото което завравих да спомена е че ако търся продукт в търсачката той излиза също ако вляза в дадена категория от "карта на саита" продуктите си се виждат. Луда работа. Пак ще ровя само нета да дойде че нещо спря и сега ползвам мобилен, с телефона не е удобно до ровичкам.

Re: продукти на главна страница

Posted: Thu Feb 12, 2015 1:21 am
by extensadev
Вижте в настройките на магазина какъв темплейт е избран, ако е стария, който сте ползвали във версия 1.4 - променете го на стандартния и вижте дали публичната част ще работи коректно.

Re: продукти на главна страница

Posted: Thu Feb 12, 2015 4:19 am
by asti77
Темплейтите ги пробвах на всички проблема е един и същ. Сега съм сложил темплейт който е за тази версия. На този адрес правя пробите да видя до къде ще стигна. Засега до никъде http://www.nariba.org/newriba

Re: продукти на главна страница

Posted: Thu Feb 12, 2015 3:55 pm
by asti77
Малко от малко започнах да му хващам цаката но все още ми е пълна мъгла. По това описание http://www.harnishdesign.net/blog/2014/ ... ncart-2-0/ поне сега ми се виждат продуктите въпреки че сега се мъча друго да направя, но ще видим до къде ще я докарам.

Re: продукти на главна страница

Posted: Thu Feb 12, 2015 5:13 pm
by asti77
Трябва да изглежда по този начин http://themes.sharksmedia.dk/opencart/sportstuff/ но нещо ми се опъва. Тези категории как са ги качили там не ми е ясно, но ще се помъча още малко и накрая като ме ядоса ще има копче делийт.