Post by loa » Wed May 21, 2014 4:43 pm

В данните на артикулите имам поле с местоположение, но то не ми е обозначено със звездичка и не е задължително да се попълва. Проблема ми е, че и да го попълня, то не излиза в сайта. Как мога това местоположение да го направя задължително за да излиза в сайта?

loa
Newbie

Posts

Joined
Wed May 21, 2014 4:34 pm

Post by mostly » Wed May 21, 2014 6:30 pm

Как мога това местоположение да го направя задължително за да излиза в сайта?
Във /admin/controller/catalog/product.php си добавяш проверка която да ти следи дали е попълнено полето или не е (с което го правиш задължително). А за да се показва във сайта -> Ако не се селектира от функцията getProduct() във /catalog/model/catalog/product.php трябва да си го селектираш, след което във /catalog/controller/product/product.php трябва да си добавиш селектираното поле във масива за продукта.

Code: Select all

$this->data['products'][] = array(
    'location' => $result['location'],
    .............
    .............
);
Поздрави и успех.

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Feb 28, 2013 2:03 am

Post by loa » Wed May 28, 2014 5:40 pm

Много благодаря :ok:

loa
Newbie

Posts

Joined
Wed May 21, 2014 4:34 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests