Post by bogdangergov » Tue Apr 08, 2014 5:37 am

как мога да скрия SKU, UPC, ..пробвах по няколо начина, в admin/view/template/catalog/product_form.tpl ....изтривам съответно редовете които не ми трябват, ....визуално се скриват, ...но когато опитам да запиша даден подукт излиза следната грешка:

Code: Select all

Notice: Undefined index: jan in /home/eurozovd/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 127Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/eurozovd/public_html/admin/index.php:85) in /home/eurozovd/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/eurozovd/public_html/admin/index.php:85) in /home/eurozovd/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 29
не разбирам от VQMOD, ...но на базата на гледане се опитах да създам един:

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<modification>
	<id><![CDATA[Hidden]]></id>
	<version><![CDATA[1.0.0]]></version>
	<vqmver><![CDATA[2.4.1]]></vqmver>
	<author><![CDATA[bgd]]></author>
	<file name="admin/view/template/catalog/product_form.tpl">
        <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_sku; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="sku" value="<?php echo $sku; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="sku" value="<?php echo $sku; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
		 <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_upc; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="upc" value="<?php echo $upc; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="upc" value="<?php echo $upc; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
		 <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_ean; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="ean" value="<?php echo $ean; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="ean" value="<?php echo $ean; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
		 <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_jan; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="jan" value="<?php echo $jan; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="ean" value="<?php echo $jan; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
		 <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_isbn; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="isbn" value="<?php echo $isbn; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="isbn" value="<?php echo $isbn; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
		 <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_mpn; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="mpn" value="<?php echo $mpn; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="mpn" value="<?php echo $mpn; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
	</file>
</modification>
...така и нищо не стана, ...визуално се скриват, но излиза пак същата грешка при обновяването / зазписванет на даден продукт, ..ще се радвам някой да помогне .........търсих такъв модул,. ...но не видях да се продава

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 08, 2014 5:23 am

Post by mostly » Fri Apr 11, 2014 6:12 pm

Я пробвай така да видим какво ще стане :)

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<modification>
   <id><![CDATA[Hidden]]></id>
   <version><![CDATA[1.0.0]]></version>
   <vqmver><![CDATA[2.4.1]]></vqmver>
   <author><![CDATA[bgd]]></author>
   <file name="admin/view/template/catalog/product_form.tpl">
        <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_sku; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="sku" value="<?php echo $sku; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="sku" value="<?php echo $sku; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
       <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_upc; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="upc" value="<?php echo $upc; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="upc" value="<?php echo $upc; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
       <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_isbn; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="isbn" value="<?php echo $isbn; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="isbn" value="<?php echo $isbn; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
       <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<?php echo $entry_mpn; ?>]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[]]>
         </add>
        </operation>
      <operation>
            <search position="replace">
            <![CDATA[<input type="text" name="mpn" value="<?php echo $mpn; ?>" />]]>
         </search>
            <add>
            <![CDATA[
            <input type="hidden" name="mpn" value="<?php echo $mpn; ?>" />
            ]]>
         </add>
        </operation>
   </file>
</modification>

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Feb 28, 2013 2:03 am

Post by gergovprint » Sun Jun 08, 2014 7:49 am

да трие ги, но остават празни <tr> </tr>
Last edited by gergovprint on Sun Jun 08, 2014 9:03 am, edited 1 time in total.

метални табели отпечатване на флаери отпечатване на винил отпечатване на плакати


New member

Posts

Joined
Wed Apr 28, 2010 10:03 pm


Post by gergovprint » Sun Jun 08, 2014 8:16 am

нещо може би така, ...но немога да го продължа, ..пробвах какво ли не, ..но не стана

Code: Select all

<file name="admin/view/template/catalog/product_form.tpl">
    <operation>
        <search position="replace">
         <![CDATA[ <tr><?php echo $entry_isbn; ?></tr> ]]>
        </search>

метални табели отпечатване на флаери отпечатване на винил отпечатване на плакати


New member

Posts

Joined
Wed Apr 28, 2010 10:03 pm


Post by gergovprint » Sun Jun 08, 2014 10:16 pm

Code: Select all

     <file name="admin/view/template/catalog/product_form.tpl">
    <operation>
    <search position="replace">
    <![CDATA[<td><?php echo $entry_sku; ?></td> ]]>
    </search>
    <add>
    <![CDATA[]]>
    </add>
    </operation>
    <operation>
    <search position="replace">
    <![CDATA[<td><input type="text" name="sku" value="<?php echo $sku; ?>" /></td> ]]>
    </search>
    <add>
    <![CDATA[
    <input style="display:none;" name="sku" value="<?php echo $sku; ?>" />
    ]]>
    </add>
    </operation>
    </file>



Рзареших проблема, но сега се налага да скрия "Subtract Stock:" , "Requires Shipping:", "Tax Class:" , ..................тука се затрудних (....някаква помощ)

метални табели отпечатване на флаери отпечатване на винил отпечатване на плакати


New member

Posts

Joined
Wed Apr 28, 2010 10:03 pm


Post by mostly » Tue Jun 10, 2014 2:33 pm

Действаш по абсолютно същия начин по който скриваш и останалите полета.

Поздрави.

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Feb 28, 2013 2:03 am

Post by phenomenonbg » Fri Jul 04, 2014 7:16 pm

Не ти трябва vqmod за да скриеш даден ред .използвай <tr style="display:none;" > в product_form.tpl аз предпочитам да се ограничавам от много xml файлове

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 04, 2014 10:21 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests