Post by happiko » Sun May 26, 2013 12:40 pm

Merhaba, sitemdeki iletişim formu çalışmıyor. Üyelere toplu mail gönderme veya üye olduğu zaman otomatik gönderilmesi gereken mail de yollanmıyor. Ne denediysem olmadı çözüm olarak hala araştırıyorum. Host kaynaklı olmadığını biliyorum çünkü kendi web sitesinde sorunsuz mail alabilen arkadaşımın ayarlarını girip de denedik, onda da aynı hataları aldım yani. Mail.php dosyasında da bir sıkıntı görünmüyor. Php.ini dosyasında mail ayarlarını enable etmeniz lazım diyenler var ama onda da maille alakalı bir şey göremedim ben şunlar yazıyor dosyada:
magic_quotes_gpc = Off;
register_globals = Off;
default_charset = UTF-8;
memory_limit = 64M;
max_execution_time = 18000;
upload_max_filesize = 999M;
safe_mode = Off;
mysql.connect_timeout = 20;
session.use_cookies = On;
session.use_trans_sid = Off;
session.gc_maxlifetime = 12000000;
allow_url_fopen = on;
;display_errors = 1;
;error_reporting = E_ALL;

Sürekli hata alıp duruyorum.Ayarlarım şu şekilde:
SMTP Host: mail.happiko.net
SMTP Username: info@happiko.net
SMTP Password: şifrem
SMTP Port: 25 de denedim 587 de denedim fark etmiyor

SMTP mail seçtiğim zaman:

2013-05-22 9:11:41 - PHP Warning: fsockopen(): unable to connect to mail.happiko.net:25 (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
) in C:\inetpub\vhosts\happiko.net\httpdocs\system\library\mail.php on line 153
2013-05-22 9:11:41 - PHP Notice: Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
(10060) in C:\inetpub\vhosts\happiko.net\httpdocs\system\library\mail.php on line 156

PHP mail yaptığım zaman port 25ken de 587yken de aynı şeyi yazıyor:
2013-05-22 9:14:41 - PHP Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\inetpub\vhosts\happiko.net\httpdocs\system\library\mail.php on line 150

Temadan kaynaklanan bir problem mi acaba diye 5-6 tane tema denedim. Önceden Funny Colors teması kullanıyordum favicon da koyamıyordum sürekli kırmızı 2 çubuk görünüyordu. Şuanki temada favicon değiştirebildim mesela ama iletişim konusuna bir çözüm bulamadm. Bu sorun sadece ücretsiz temalarda olan bir sorun mu? Bu sorunu bu forumda bir tek ben mi yaşıyorum kimse bir şey yazmamış :D

Lütfen biri yardımcı olsun.

Newbie

Posts

Joined
Sun May 26, 2013 12:34 pm

Post by karinsanat » Thu Sep 12, 2013 11:04 pm

aynı problem bende de var. çözüm cevabı geldi mi?

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 12, 2013 10:31 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests