Page 1 of 1

guest_step_1 - Scoate (remove) campul cu codul postal !

Posted: Wed Jan 30, 2013 2:40 am
by bakku
Am opencart 1.4.7 (stiu .. e antic) dar momentan isi face treaba.
Vreau sa scot campul cu codul postal si prenumele din guest_step_1 fara sa primesc eroare. (nu am nevoie de ele fiindca nu se mai foloseste codul postal la curier si la nume am sa cer numele intreg in acelasi camp) (si sa usurez parcurgerea acestui pas pentru client)
Celalalte campuri gen address2 le-am scos cu usurinta dar acestea nu erau obligatorii.
Scuze daca am nimerit gresit O0 . Va multumesc anticipat ;D

Re: guest_step_1 - Scoate (remove) campul cu codul postal !

Posted: Sat Feb 02, 2013 9:51 am
by florinsith
Daca faci upgrade la ultima versiune, ai optiune pentru acest lucru. In 1.4.7 daca l-ai scos deja din controllerul account.php si template account.tpl trebuie sa-l scoti si din modelul customer.php(cred ca e catalog/model/account/customer.php).

Re: guest_step_1 - Scoate (remove) campul cu codul postal !

Posted: Fri Jan 24, 2014 1:10 am
by bakku
MULTUMESC MULT.