Post by catalinm75 » Mon Aug 20, 2012 5:41 am

Salut!


As vrea ca, de exemplu, campul "Cod Postal" sa nu mai fie obligatoriu atunci cand se lanseaza o comanda si se completeaza datele. Ce script trebuie sa modific?

Multumesc anticipat de raspuns!

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by hopsieu » Mon Aug 20, 2012 2:38 pm

Salut Catalin !
Sa stergi codul postal cred ca trebuie sa intri in control panel in
catalog/view/theme/(tema ta)/template/checkout/register.tpl
si

Code: Select all

catalog/view/theme/(tema ta)/template/checkout/shipping_address.tpl
si daca e cazul

Code: Select all

catalog/view/theme/(tema ta)/template/checkout/payment_address.tpl
cauti

Code: Select all

<div class="s_row_2 clearfix">
        <label id="postcode"><strong class="s_red">*</strong> <?php echo $entry_postcode; ?></label>
        <input type="text" name="postcode" value="" size="30" title="<?php echo $this->language->get('error_postcode'); ?>" />
      </div>
si-l stergi. Nu sunt foarte sigur de metoda, n-am testat-o dar cred ca e singura solutie ( un backup inainte nu ar strica ).

Image
http://fans-shop.ro - "Magazinul suporterilor"


New member

Posts

Joined
Wed Aug 15, 2012 5:00 pm

Post by catalinm75 » Mon Aug 20, 2012 7:16 pm

Tema pe care o folosesc eu se numeste Tool Shop.

Ideea ta este foarte buna, functioneaza, cu mentiunea ca respectivele linii de cod tlp se regasesc in scriptul guest_step_1.tpl si in adress.tpl

Trebuie scos din amandoua si, mai ales, liniile de cod se regasesc intr-un tabel, recomand (poate ca si altii folosesc aceeasi tema si, poate vor avea aceeasi problema) eliminarea nu numai a liniilor de cod respective ci eliminarea tagului <tr>......</tr>, care contine si un <td>....<td>, in interiorul caruia se regasesc liniile de cod descrise.

Sunt foarte convins ca ideea functioneaza nu numai pentru codul postal, poate functiona pentru oricare alt camp de acolo.

Multumesc pentru ajutor!

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by hopsieu » Mon Aug 20, 2012 10:00 pm

Da, functioneaza si pentru alte modificari.
La tine au fost alte fisiere din cauza temei, eu am shoppica varianta veche.
Tot de pe acolo din checkout se fac modficari daca vrei sa scoti pasii ce trebuie urmati pentru comanda.

Image
http://fans-shop.ro - "Magazinul suporterilor"


New member

Posts

Joined
Wed Aug 15, 2012 5:00 pm

Post by catalinm75 » Mon Aug 20, 2012 10:47 pm

Inca o data: multumesc!

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by catalinm75 » Tue Aug 21, 2012 1:57 am

Am mai gasit o solutie:


De data asta nu mai este vorba de editare linie de cod:

Sistem-->Localizare-->Tari--> Se alege tara , se intra pe "Editare si acolo, sunt doua radio butons, din care Codul Postal (postcode) cu care acesta devine camp optinonal (dispare bulina de "obligatoriu).

recomand mai bina asta acum, editarea liniei de cod poate duce la greseli ireversibile....eu ,unul, ma stiu pe mine :)

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests