Page 1 of 1

Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Fri Jul 13, 2012 12:07 am
by electrocasnica.ro
Am si eu o intrebare,
Este vreun script pentru a afisa in bara de meniu, categoriile, subcategoriile si si subcategoriile subcategoriilor?

Gen : Electrocasnice -> Incorporabile -> Cuptoare

Ceva de genul asta : http://sounddoctorshop.com/.

Multumesc.

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Fri Jul 20, 2012 6:08 pm
by Marcopolo
da exista si este contra cost:

Deeper better category module se numeste ;)

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Fri Jul 20, 2012 10:36 pm
by electrocasnica.ro
Despre deeper and better category module stiam, dar din cate stiu, este doar side menu, nu si pentru top navigation.

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Tue Jul 31, 2012 1:21 pm
by florinsith

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Wed Aug 01, 2012 1:45 am
by electrocasnica.ro
Asta da. Mersi mult.

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Fri Aug 10, 2012 12:58 am
by mariusene
Stie cineva ce trebuie modificat si unde pentru ca meniul (modulul cu categorii) din coloana laterala sa aiba toate categoriile principale expandate, nu doar pe cea pe care ai facut clik?

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Tue Feb 19, 2013 1:14 am
by aviatel
si pe mine ma intereseaza acest lucru

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Tue Feb 19, 2013 7:18 am
by florinsith
In catalog/view/theme/tema-ta/stylesheet/stylesheet.css gasesti codul:

Code: Select all

.box-category > ul > li ul { 
   display: none;
}
si il inlocuiesti cu:

Code: Select all

.box-category > ul > li ul { 
   display: block;
}

Re: Sub-sub Categorii in Meniu si Categorii.

Posted: Tue Feb 19, 2013 1:03 pm
by aviatel
merci !
am o alta ciudatenie: http://porti-automate.com/automatizari-porti cand intru aici, la subcategoria automatizari porti batante imi apar 5 produse(care de fapt sunt cele bune, create de mine) dar cand dau click pe subcategorie NU imi apar acele produse. Unde am gresit ?
cum pot face si eu un meniu ca cel de aici : http://www.magazin-scule.ro