Post by catalinm75 » Mon May 14, 2012 3:01 am

Salut!


Se poate sa-mi dati si mie un link catre extensia care include moneda RON pentru variantele 1.5.X de opencart?


Multumesc mult!

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Mon May 14, 2012 7:03 am

Nu necesita o extensie. Poti adauga/edita monede in admin > sistem > localizare > monede.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by wallweb.ro » Mon May 14, 2012 12:19 pm

Cum spune si florin nu este necesar sa ai un modul / extensie pentru asa ceva.

De exemplu poti sa editezi modena USD si sa setezi acolo exact ca si in atasamentul care ti l-am pus la topic.

Nota: cand setezi Lei in casuta din Simbol drepata, pune un space (spatiu) ca modena sa nu fie lipita de pret (ex. 123Lei -- asa nu e ok, 123 Lei -- asa este ok) si la asta m-am referit si eu.

Attachments

valuta.jpg

valuta.jpg (28.59 KiB) Viewed 6563 times


wallweb.ro ofera servicii profesionale de creare magazin online & creare magazin virtual


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat May 12, 2012 3:38 pm
Location - Arad

Post by catalinm75 » Mon May 21, 2012 10:55 pm

da, merge!


multumesc de ajutor! am lipsit o vreme, a trebuit sa stau la tara o vreme....

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by catalinm75 » Wed May 23, 2012 7:12 pm

am incercat....uite, da eroare....

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by catalinm75 » Wed May 23, 2012 7:31 pm

Initial a mers, pe urma a dat eroare...ma omoara cu nervii

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Thu May 24, 2012 1:16 am

Ai sters, sau editat dolarul si la-i facut leu, dar ai uitat sa schimbi moneda principala in admin > system > setari > localizare. Sterge-ti si cookie din browser.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by catalinm75 » Thu May 24, 2012 3:23 pm

Adica trebuie sa pun moneda principala (default) ca fiind leul?

In plus, mai am o problema: eu inserez o valoare la pret, sa zicem 100, dar imi pune ca si cum ar fi inmultit cu 4.22....intelegi?

Imi face convertirea , ca si cum as face schimb valutar....

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Thu May 24, 2012 5:15 pm

Poti pune ce default vrei tu, ideea este ca momentan , moneda default este setata pe Dolar, iar el nu mai exista, de acolo eroarea.
Pai la schimb valutar se refera valoarea. Moneda implicita (default) trebuie sa aiba valoarea 1, iar celelalte monezi vor avea valoare in functie de moneda principala (In cazul in care actualizarea automata a monedelor este pornita, valorile celorlalte monede se vor actualiza automat in functie de cea principala > adica ce ti sa intamplat tie cu 4.22 )

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests