Post by catalinm75 » Mon May 14, 2012 2:59 am

Salut! Am facut un mic magazin online de pantofi si as vrea sa stiu daca pot adauga la produse optiuni de genul : marimea 32,34,36, etc etc, disponibile in frontend in momentul in care este disponibila si optiunea "Adauga in cos".


Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

De asemenea, precizez ca folosesc opencart 1.4.9.1 , pentru ca sunt obisnuit cu el!

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Mon May 14, 2012 7:02 am

Da, este posibil. Vezi tabul optiuni din pagina de editare a produsului in admin.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by wallweb.ro » Mon May 14, 2012 12:26 pm

Se poate, insa inainte de a edita optiunile unui produs, trebuie sa mergi in: Catalog -> Optiuni iar acolo sa iti creezi tu o optiune pentru marime astfel:

Numele Opțiunii: Marimea
Tipul: - Select - (aici selectezi tu sa fie un select, nu un checkbox, radio button sau alte optiuni)
Ordine: 1 (sau poti sa pui cat vrei, dar daca nu ai alte optiuni este 1 by defaul, daca ai mai multe poti sa setezi a catea optiune sa fie aceasta cu marimea produselor)
Dupa ce ai selectat acestea, mai jos inserezi optiunile specifice pentru produsele tale.

Ti-am pus si un printscreen sa vezi mai exact despre ce este vorba.

Attachments

optiuni.jpg

optiuni.jpg (31.27 KiB) Viewed 1674 times


wallweb.ro ofera servicii profesionale de creare magazin online & creare magazin virtual


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat May 12, 2012 3:38 pm
Location - Arad

Post by florinsith » Mon May 14, 2012 5:36 pm

A spus ca foloseste opencart 1.4.9.1, cele de mai sus nefiind necesare in acea versiune.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by catalinm75 » Mon May 14, 2012 7:56 pm

Exact, nu am aceasta optiune! Dar , daca e necesar, voi schimba, voi folosi alta versiune! Ceea ce se arata acolo....la ce versiune este disponibil?

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Mon May 14, 2012 10:18 pm

de la opencart 1.5.0 in sus. Daca acum incepi, ar trebuii sa pornesti de la ultima versiune.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by catalinm75 » Mon May 21, 2012 10:37 pm

iertati-ma pentru lipsa de indemanare, sunt "beginner level", dar dupa ce creez optiunea....cum o pun pe produs? alta chestie care ma consuma.....

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by catalinm75 » Tue May 22, 2012 12:21 am

intre timp am trecut la 1.5.2

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Tue May 22, 2012 5:44 pm

Dupa ce ai facut ce a zis Domnul de mai sus. Editezi produsul ce vrei sa aiba optiuni. Mergi in tabul 'Optiuni', iar in campul din partea din stanga, incepi sa scrii primele litere din numele optiunii create anterior. O sa apara in dropdown can ii scrii numele, o selectezi, apoi ii dai valoare/valorile specifice acelui produs(si stoc si pret daca e nevoie) si salvezi.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests