Ce a-ti zice daca comanda s-ar realiza intr-o singura pagina, unde clientul isi introduce datele?

Da, suna bine
34
85%
Nu stiu
1
3%
E mai bine cum este el default (creare cont pers. fizica, creare cont pers. juridica, comanda fara cont)
5
13%
 
Total votes: 40


Post by titusel » Sun Feb 05, 2012 7:17 am

dupa cum am mentionat mai sus, am updatat arhiva :) v.1.1

Titusel

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by nicudica » Mon Feb 06, 2012 9:41 pm

Saluty titusel!

Ai mare grija cu:
Legea comertului electronic – Art 5
Art. 5: Informatii generale

Modulul tau nu intruneste inca dispozitiile legate de produse/servicii...

Spere ex. nu am vazut nicaeri amintita Unitatea de Masura, deasemeni daca tot este dedicat "Comunitatii Romanesti" nu cred ca ar avea ce sa mai caute ceva intr-o alta limba.

Cu stima si inca o data respect ptr. cele facute, insa mai e de lucru.

Cele bune,

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by titusel » Tue Feb 07, 2012 2:27 am

nicudica wrote:Saluty titusel!

Ai mare grija cu:
Legea comertului electronic – Art 5
Art. 5: Informatii generale

Modulul tau nu intruneste inca dispozitiile legate de produse/servicii...

Spere ex. nu am vazut nicaeri amintita Unitatea de Masura, deasemeni daca tot este dedicat "Comunitatii Romanesti" nu cred ca ar avea ce sa mai caute ceva intr-o alta limba.

Cu stima si inca o data respect ptr. cele facute, insa mai e de lucru.

Cele bune,
O sa citesc inca o data regulamentul si o sa il fac conform legii, si o sa revin cu un update.

Mersi Nicu ;) modulul are in arhiva si limba romana, si da, daca este dedicat romanilor nu ar avea ce sa caute alte limbi :)

Toate cele bune

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by nicudica » Tue Feb 07, 2012 3:34 am

Saluty!

Sunt sigur ca va fi asa cum zici... :)

Inca o mica propunere.. mergi pe vqmod... intr.o versiune viitoare.

Succes..

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by fanmac » Tue Feb 07, 2012 3:52 am

Subscriu la ce spune nicudica, neaparat sa-i faci un upgrade la vqmod.
Eu am instalat aseara modulul si nu mi-am permis sa copiez fisierele in sistem de teama sa nu modific vreun fisier deja modificat de alt modul.
Si mi-a luat ceva timp verificarea si inserarea manuala a codurilor.

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Jul 04, 2011 1:03 am

Post by titusel » Tue Feb 07, 2012 7:01 am

ok, pai atunci o sa dureze ceva timp, dar o sa merite :)

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by alincozachevici » Thu Feb 09, 2012 1:36 am

Salutare,

Am achizitionat acest modul.
Felicitari pentru realizarea lui !
Sunt foarte multumit de el, dar as indrazni sa fac o remarca, nu stiu daca este doar la mine, sau asa este el finalizat, insa in momentul in care vreau sa plasez o comanda:

Opțiuni pentru finalizarea comenzii:

Cont nou - Persoana Fizica
Cont nou - Persoana Juridica
Comandă fără cont

- am optiunile de mai sus. OK
La comanda fara cont am in continuare prezent fax si lipseste CNP. Exista persoane care nu vor sa-si creeze cont insa unt interesat sa isi scrie in camp obligatoriu CNP-ul.

Intrebare: Se poate rezolva ca si la "comanda fara cont" sa apara camp obligatoriu CNP-ul ?
Merci mult !
Alin

PS
BUG 01: in momentul in care exista deja un utilizator care s-a inregistrat cu numele firmei, nu te lasa sa te inregistrezi ca alt user cu aceeasi firma. Adica 2 persoane din cadrul aceleasi firme nu pot sa se inregistreze sun aceasi firma:
"Eroare: Numele firmei este deja inscris in baza de date!"
BUG 02: cand vizualizezi clientii, la DATE FIRMA - nu afiseaza numele firmei (desi a fost completat) campul este blank

Astept remedierea acestor probleme te rog.
Merci !


Posts

Joined
Thu Feb 09, 2012 1:31 am

Post by titusel » Thu Feb 09, 2012 2:23 am

salut,

da se poate adauga campul cnp la comanda fara posibilitatea de a crea un cont.

Bug 1 - scriptul era setat astfel incat sa permita inregistrarea firmei o singura data, am sa scot verificarea si o sa permit inregistrarea mai multor persoane pe numele firmei.

Bug 2 - mersi pt instiintare

sa imi lasi adresa de mail sa iti trimit fisierele updatate prin PM (private message)

Toate cele bune

Titusel

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by titusel » Thu Feb 09, 2012 5:22 am

dupa ce termin cu updatarea modulului (rezolvarea bug-urilor), o sa revin cu alte imbunatatiri pe langa formular ;)

o sa fie pus in asteptare modulul pana cand voi rezolva bugurile, cand este gata va fi pus din nou la vanzare updatat si gata de functionare, estimez ca timp de lucru 3-4 zile. Cei care au cumnparat modulul vor beneficia in continuare de suport si vor primi in timp mai scurt update-urile

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by fanmac » Thu Feb 09, 2012 6:53 pm

O observatie mai am si eu de facut legat de acet modul.
Te-am rugat sa scoti pentru persoanele fizice obligativitatea completarii codului postal lucru care l-ai si facut, dar este facut doar pe jumatate, respectiv daca imi fac direct cont de PF este ok, nu mai este obligatorie aceasta informatie dar daca fac comanda si la finalizare in calitate de PF, ma duce la inregistrarea contului, codul postal este in continuare obligatoriu.
Pentru urmatorul upgrade te rog sa ai in vedere si acest aspect.
Daca varianta standard o vei face implicit cu codul postal obligatoriu ceea ce este ok, poate nu toti sunt de acord cu mine privind scoaterea acestei restrictii, atunci te rog sa-mi trimiti mie fisierele modificate in acest sens.
Multumesc anticipat.

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Jul 04, 2011 1:03 am

Post by titusel » Fri Feb 10, 2012 3:24 pm

am notat, in scurt timp trebuie sa iasa si upgrade-ul si o sa iti tirimit prin mail fisierele

Toate cele bune,
Titusel

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by w00x » Mon Feb 13, 2012 7:14 pm

titusel wrote:Salut,

Dupa cum scrie si in titlul postului, avem aici un modul care ne ajuta sa inregistram in baza de date, datele firmelor detinute de clienti si cnp-ul persoanelor fizice.

screenshots: http://postimage.org/gallery/swnxcl8/

Modulul este in lucru

demo modul: http://demopfj.degwebsolutions.com

demo admin: http://demopfj.degwebsolutions.com/admin

cont admin: admin / admin

link modul: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4803

Pentru detalii, suport sau imbunatatiri, folositi acest topic din forum.

Toate cele bune
Titusel
Link-ul catre modul nu este bun. Stie cineva unde il pot gasi, caut de o ora printre module si nu gasesc nimic.

Newbie

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 7:12 pm

Post by titusel » Tue Feb 14, 2012 2:52 am

salut w00x

am specificat deasupra link-ului subliniat cu galben, modulul este in lucru, pana rezolv cu bugurile la comanda fara cont. Nu mai dureaza mult pana o sa fie gata.

Titusel

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by titusel » Thu Feb 16, 2012 6:18 pm

am revenit cu un screenshot la noul formular de comanda pentru persoane juridice / fizice.

daca aveti pareri, sugestii, le astept :)

* click dreapta pe imagine si selectati view image, pentru o vedere mai buna
onepage.JPG

onepage.JPG (202.36 KiB) Viewed 3859 times


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by fanmac » Thu Feb 16, 2012 7:50 pm

Acum cand vad aceasta varianta, ma gandesc ca prima varianta este mai ok. Este prea multa informatie intr-o pagina.

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Jul 04, 2011 1:03 am

Post by alincozachevici » Fri Feb 17, 2012 6:01 pm

Corect. ;)

Asteptam cu interes lansarea ultimei variante ;) si fixarea bugurilor.

Mult bafta !


Posts

Joined
Thu Feb 09, 2012 1:31 am

Post by titusel » Sat Feb 18, 2012 6:20 am

am fixat bugurile din checkout si panoul frontal, mai ramane sa fac mici ajustari in panoul de administrare :)

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by georges » Mon Feb 20, 2012 9:45 pm

Si eu astept cu interes acest formular.

Case de marcat|Casa de marcat|Cantare electronice


Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 16, 2012 5:00 pm


Post by fanmac » Tue Feb 21, 2012 3:50 am

Salut!
O alta problema pe care mi-a semnalat-o un client astazi (a facut comanda pe firma) si care ti-o supun atentiei.
Daca clientul isi face cont de firma si cda pe firma (adresa de facturare coincide cu adresa de facturare) in detaliul de comanda pe care-l primeste pe email la adresa de facturare (stanga) nu scrie numele firmei cu toate datele firmei, scrie doar numele persoanei si adresa de facturare. Mi se pare ok sa scrie toate datele introduse (cu aceasta ocazie mai face o verificare suplimentara si clientul). Cand vede calculatia de pret are impresia ca factura nu i se va face pe firma asa cum a dorit ci pe persoana fizica.
In partea dreapta este ok, scrie numele persoanei, denumirea firmei si adresa de livrare, ceea ce este suficient.
Multumesc.

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Jul 04, 2011 1:03 am

Post by titusel » Tue Feb 21, 2012 4:46 pm

Mersi pentru instiintare ;) azi o sa fac ultimele modificări si verificări, si o sa îl pun la vânzare

Titusel

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests