Post by florinsith » Sun Nov 13, 2011 8:57 pm

Sper ca functioneaza toata din arhiva. Oricare dintre feeduri trebuie uploadat in radacina sitului.

-feed casa-gradina ro
-feed bizoo ro
-feed compari ro
-feed micportal ro
-feed shopmania
-feed cauti ro
-feed valea cascadelor ro
-feed goshopping com/ro
-feed shopspot
-feed indecis ro
-feed smartbuy ro

Attachments


Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by gamersmarket » Sun Dec 25, 2011 4:22 pm

salut

pot sa folosesc acest pachet cu opencart 1.5.1? sau il poti modifica, sa fie compatibil cu 1.5.1?

Mersi

New member

Posts

Joined
Mon Aug 29, 2011 3:21 pm

Post by florinsith » Sun Dec 25, 2011 10:29 pm

In principal tabelele vizate au ramas aceleasi insa nu sunt sigur , o sa ma uit zilele urmatoare. Poti incerca si tu , nu dauneaza in niciun fel.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eperfume » Tue Jan 03, 2012 2:26 am

Salut!

v.1.5.1.1
Am adaugat in root fisierul pentru feed cauti.ro si am modificat variabilele:

'username' => userul meu,
'password' => parola mea,
'host' => https://server host:port/,
'database' => nume baza de date

si
URL-ul site-ului
cu http://e-perfume.ro

Mai am nevoie de alte modificari? Si unde se va duce XML? Nu imi dau seama unde se va genera...


Mersi,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by florinsith » Tue Jan 03, 2012 7:16 pm

Nu trbuia sa schimbi acele lucruri , ele sunt luat automat din config.php. Dupa ce ai uploadat sa zicem feedulunu.php in root , mergi al ww.situltau.ro/feedulmeu.php si vezi ce genereaza.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eperfume » Tue Jan 03, 2012 10:35 pm

Salut,

:)

Am sters si adaugat fisierul export_cauti_opencart.php din nou in root si am accesat http://www.site-ulmeu.ro/export_cauti_opencart.php, generand o eroare de tipul: "Eroare la rularea query-ului. Verificati sintaxa!You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 22" . Sa inteleg ca este o eroare la linia 22 in export_cauti_opencart.php - adica nu se poate conecta la baza de date? Am verificat si tipul bazei de date folosite de mine: mysql. Linia 22 spune despre "adresa IP sau numele serverului, urmat optional de ':' si portul" -... Mersi mult,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by florinsith » Wed Jan 04, 2012 1:59 am

Este din cauza ca tu ai prefix la tabelele din baza de date opencart , iar scriptul nu le ia in calcul si pe acelea.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eperfume » Wed Jan 04, 2012 2:54 am

Salut!

"eperfumeaddress" este un tabel din db-ul meu. adica prefixul eperfume trebuie alocat si in script? sau doar modicat scriptul astfel incat sa preia prefixul automat?
P.S.: pentru ecumparaturi.ro exista cumva vreun script? nu am gasit...

mersi,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by florinsith » Wed Jan 04, 2012 7:55 am

dar de ce iti trebuie prefix. folosesti o baza de date comuna?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eperfume » Wed Jan 04, 2012 1:46 pm

salut,

folosesc o singura baza de date pentru site (si doar pentru el). de ce s-a format asa cu prefix, nu am idee. recomanzi sa golesc db-ul si sa o formez fara prefix? pierderea datelor din ea nu ar avea efect asupra indexarilor efectuate de google? sau produsele deja listate nu s-ar "pierde"?

mersi,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by eperfume » Wed Jan 04, 2012 1:49 pm

PS> parca la feed goshopping com/ro pus pe v 1.5.1.1 am avut o eroare de genul "linia 62 si 63, ....the same html array", sau ceva asemanator. le-am sters din php si acum e listat ok feed-ul cand se genereaza. ar avea vreun efect negativ? banuiesc ca daca va fi acceptat de catre site-ul goshopping.com.ro si listate produsele cu toate campurile e OK.

mersi,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by gamersmarket » Wed Jan 04, 2012 5:17 pm

florinsith wrote:In principal tabelele vizate au ramas aceleasi insa nu sunt sigur , o sa ma uit zilele urmatoare. Poti incerca si tu , nu dauneaza in niciun fel.
Mersi pt intentie. Eu m-as uita, dar sincer nu stiu la ce trebuie sa ma uit si unde, ca nu sunt coder.

New member

Posts

Joined
Mon Aug 29, 2011 3:21 pm

Post by florinsith » Wed Jan 04, 2012 5:46 pm

Adica , sa-l testezi direct pe site sa vezi daca genereaza feedul , acesta care l-am incercat functioneaza.
eparfume: poti deschide feedul in notepad , si la toate tabelele vizate sa le adaugi prefixul tau.

Incearca-l pe asta atasat.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eperfume » Wed Jan 04, 2012 7:18 pm

salut!

cel nou atasat pentru cauti.ro este super OK (l-am si adaugat la cauti.ro, este deja la ei in sistem, verificat, si deja se listeaza produsele pe cauti.ro)

mersi mult pentru ajutor,

PS.: raman dator cu un discount daca ai nevoie de ceva de pe e-perfume.ro

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by florinsith » Thu Jan 05, 2012 1:49 am

Ma bucur. Insa ala este doar pentru tine , doar la tine merge, deci ceilalti descarcati versiunea originala.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eperfume » Sun Jan 08, 2012 10:36 pm

salut!

cunoaste cineva rezolvarea la feedul de google: http://e-perfume.ro/index.php?route=feed/google_base (de ce il genereaza cu eroarea - "Notice: Undefined index: weight_class in /home/eperfume/public_html/catalog/controller/feed/google_base.php" ?). Feedul se numeste Google Base si vine ca Extensie pentru v.1.5.1.1. O alta eroare o am la: http://e-perfume.ro/index.php?route=feed/google_sitemap (This page contains the following errors: error on line 2 at column 1: Extra content at the end of the document. Below is a rendering of the page up to the first error.) Feedul l-am luat din Extensii pentru v 1.5.1.1 si se numeste Google Sitemap.

Multumesc,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by Nija » Sun Jan 08, 2012 10:53 pm

Salut,
Singurul lucru care pot sa il spun este ca eu vad fara nici o eroare http://e-perfume.ro/index.php?route=feed/google_sitemap.

Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 31, 2010 5:19 pm
Location - Constanta, Romana

Post by eperfume » Mon Jan 09, 2012 2:43 am

Salut <nija>,

Da, ai dreptate, la Google SiteMap daca il deschizi cu Opera sau Firefox merge. Cu Chrome insa are eroarea respectiva.... :(

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by Nija » Mon Jan 09, 2012 3:26 am

Scuze, greșeala mea.
Dar Google bot cum îl vede? Îl vede cum trebuie ?

Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 31, 2010 5:19 pm
Location - Constanta, Romana

Post by eperfume » Mon Jan 09, 2012 4:12 pm

Salut florinsith!

Am rezolvat cu feed-ul de cauti.ro, s-au listat toate produsele insa fara poze.

Am intrebat la cauti.ro si mi-a spus ca are eroarea <<ForbiddenYou don't have permission to access /image/data/Pseudonym/3251.JPG on this server>>. (adica link-ul pentru fiecare poza in parte, de ex.: http://e-perfume.ro/image/data/Pseudonym/3251.JPG nu se deschide - am verificat si nu am Pass Protected sau Leech Protected pe directorul respectiv, mai mult am setat permisiile pe 777).

Sa fie o eroare din feed sau o problema cu directorul meu unde se incarca pozele/respectiv permisiuni sub alte parole?

Mersi,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests