Post by alex8505 » Sat Dec 03, 2011 10:24 am

Va salut,

O mare rugaminte am, si anume sa ma lamuriti si pe mine cu o chestiune legata de "atribute"

Cum rezolv sa le asociez/completez unui produs?

In prealabil am declarat cateva atribute, le-am asociat unui grup... -> admin->catalog->attributes
Apoi cand adaug un produs, in momentul in care doresc sa-i aloc un atrbut - _ surprixa nuvrea / nu aduce nici unul din cele pe care le-am predefinit. In schimb nici nu ma lasa sa pun altceva "manual".

Va multumesc anticipat.

Newbie

Posts

Joined
Sat Dec 03, 2011 10:12 am

Post by papetarie » Sun Dec 11, 2011 2:03 am

Azi am observat o problema . daca cineva da o cautare in casuta dupa un anumit produs dupa ce da enter pe site afiseaza prima oara pagina de welcome si dedesubt rezultatul cautarii . are cineva idee cum se poate rezolva problema ? am cautat in tot panoul de administrare si nu am reusit sa fac modificarea . siteul este pe .ro paperdistribution

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 1:26 am
Location - bucuresti

Post by florinsith » Sun Dec 11, 2011 7:18 am

Problema este de la layout. Se pare ca modulele atribuite primei pagini apar si in restul paginilor nesetate. Ai cumva layout separat ptr search? Daca nu ,creeaza unul(varianta 1). Cred ca tu in admin > system > settings ai setat ca layoutul implicit sa fie home. Si de aceea pe orice pagina din site care nu apartine unui layout apar modulele atribuite layoutului home. Deci ori setezi ca layoutul implicit sa fie cel default(varianta 2)(unul dintre layouturi chiar asa se cheama - si daca observi el nu are nicio ruta stabilita pentru ca nu are nevoie) si nu-i atribui module si pe centru , doar pe coloane , ori varianta 1.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by papetarie » Sun Dec 11, 2011 1:59 pm

Pana la urma am reusit ceva dar imi dispar alte elemente la cautare , am sa il mai rascolesc pana apare si cele disparute , multumesc mult .

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 1:26 am
Location - bucuresti

Post by dan74mm » Thu Dec 15, 2011 8:13 pm

Am postat aici ce anume m-ar interesa: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=167&t=48566 - E vorba de utilizarea proportionala/procentuala a punctelor recompensa, in functie de costul cosului total.

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 11:08 am

Post by urecheatu007 » Fri Dec 23, 2011 4:33 am

tucagr@yahoo.com wrote:sal

am http://www.racing-planet.ro facut cu 1493 si se misca f incet. se incarca f incet.
avem o solutie?

Dan Balint
Am observat ca ai foarte multe categorii si stiu ca pe la 1.4.9 era o problema de la cautare care cauza timpi mari de incarcare. Mai exact problema provenea de la dropdownul de selectie categorie. Incearca sa il scoti sa vezi daca ajuta.
Oricum din ce vad problema e legata de php/mysql.

PS. Tocmai mi-am adus aminte ca la un moment dat era prin iarna primavara asa o discutie referitoare la performanta si invariabil problemele apareau in cazul magazinelor cu multe categorii. Ori de la blocul de listare categorii (care stiu ca fusese dupa aia modificat/rescris) ori de la cautare de la dropdownul cu categoriile.

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 07, 2010 3:25 pm

Post by nicudica » Fri Dec 23, 2011 5:42 am

Saluty!

Exista o mica problema in versiunea 1.4.9.x cu query-urile insa timpul tau de incarcare este mult mai mare (compar cu un site de al meu care ruleaza tot pe 1.4.9.x si merge mult mai bine, are foarte multe categorii, subcategorii si aproximativ 3000 produse)

Solutie:

Pune un script php care sa iti masoare exact timpul de incarcare.

Code: Select all

<?php 

//Pune acest cod la inceputul site-ului in header

$time = microtime(); 
$time = explode(" ", $time); 
$time = $time[1] + $time[0]; 
$start = $time; 

//Si acesta trebuie sa il pui la sfarsitul site-ului in footer

$time = microtime(); 
$time = explode(" ", $time); 
$time = $time[1] + $time[0]; 
$finish = $time; 
$totaltime = ($finish - $start); 
printf ("Site-ul a fost incarcat in: <b>%f</b> secunde.", $totaltime); 
?> 
ps: tind totusi sa cred ca e de la hosting.ul tau ;(

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by eperfume » Tue Jan 03, 2012 2:09 am

Salut,

Ma poate ajuta cineva cu o parere legata de Finalizarea Comenzii pe browser-ul Chrome la site-ul http://www.e-perfume.ro ? Pe IE, Firefox, Opera, Safari se poate finaliza comanda insa pe Chrome a inceput de ceva vreme sa nu mai functioneze. Tin sa mentionez ca nici la afisarea "Cos Cumparaturi" nu mai reda nici un rezultat de genul: "Nu ai nimic in cos" sau "Ai 5x produse". Recent am incercat sa pun un Ajax Search dar fara succes, am eliminat fisierele adaugate cu aceasta ocazie, am refacut header si footer *tpl intocmai ca inainte de Ajax Search, dar fara rezultat.

Multumesc,

New member

Posts

Joined
Tue Jan 03, 2012 12:59 am

Post by papetarie » Tue Jan 31, 2012 1:25 pm

salut de cateva zile am si eu o problema . la adaugarea in cos a unui produs apare in casuta produselui textul urmator " Notice: Undefined index: points in /home/paperd12/public_html/catalog/view/theme/default/template/checkout/cart.tpl on line 54 . totul a inceput dupa ce am schimbat templateul , chiar daca am revenit la vechiul template tot aceasi eroare o primeste clientul

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 1:26 am
Location - bucuresti

Post by roeseby » Thu Feb 02, 2012 7:26 pm

Am si eu nevoie de putin ajutor din parte voastra. Daca stie cineva un modul care cand dau click pe producator sa-mi aseze produsele pe categorii si nu toate in acelasi loc. Site-ul este http://www.Aquaformi.ro

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 02, 2012 7:16 pm

Post by mariusene » Fri Feb 03, 2012 5:17 pm

1. Exista vreo setare (pe care eu nu am gasit-o inca) sau vreun modul de extensie pentru ca meniul de categorii sa afiseze mai multe (3-4) nivele (sau "niveluri" ;D ) in OC 1.5.3.x ?
Eu nu sunt fan "refine search".

2. Exista modul care sa inlocuiasca "refine search" cu o serie de filtre (categorie/producator/atribute/...) in stilul celor din magazinele online de calculatoare?

Image


New member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 2:44 am

Post by nicudica » Fri Feb 03, 2012 5:54 pm

Saluty!

1. Raspuns: DA:
http://www.epixmarine.ro/

2. Raspuns: inca nu: in lucru

Cele bune.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by mariusene » Fri Feb 03, 2012 6:53 pm

1. Am vazut: EXISTA ;D
Acum m-ar interesa, daca se poate, si unde il gasesc (un link sau un nume pentru search).

2. Cand? Cat?

Image


New member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 2:44 am

Post by nicudica » Fri Feb 03, 2012 11:10 pm

Saluty!

1. nu exista inca facut ptr. 1.5.x - te pot ajuta :)
2. cred ca mai dureaza inca 1 saptamana.

Cele bune.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by Julian90 » Sun Feb 12, 2012 9:27 am

Salut. Am si eu o intrebare... Pe local host merge perfect modul de optiuni. Adaug optiunile dupa care pot sa le asociez pentru fiecare produs. Cand il urc pe ftp de la Host Gator pot sa adaug optiunile dar nu pot sa le pun pentru produse. Mentionez ca e un site de incaltamine online si vreau sa adaug pentru fiecare produs posibilitatea de a selecta marimea, culoarea si materialul. Aveti idee de ce nu imi apar optiunile il lista cand trebuie sa le asociez cu produsul? Multumesc anticipat

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 09, 2012 8:33 pm

Post by florinsith » Sun Feb 12, 2012 7:24 pm

Daca ai versiune mai mica de 1.5.1.3 (adica 1.5.1x) cred ca problema este extensia mbstring care nu este instalata la hostul tau. Daca asta este cazul, trebuie sa contactezi hosterul si sa-l informezi de problema.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by thepixelmaker » Wed Feb 29, 2012 10:48 pm

Product tags admin autocomplete - gen Wordpress
Ma gandem ca este util ca products tags in admin sa se poata autocompleta cu taguri deja existente in baza de data. Exact cum este in wordpress.
Asta ar duce la mai putine greseli de ortografie si la disparitia reformularilor pentru acelasi subiect. Exista un modul care sa faca acest lucru?

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 11, 2012 3:25 am

Post by pustiuady » Thu May 10, 2012 8:37 pm

Daca inca nu ai reusit trimite-mi un pm si te voi ajuta eu.

Clipuri npm


Newbie

Posts

Joined
Thu May 10, 2012 8:35 pm

Post by cipanezu69 » Thu May 10, 2012 9:10 pm

Buna ziua,

va rog, poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare pe care o am de mai mult de o luna si la care nu ii gasesc raspuns.
Exista cineva care dezvolta extensii personalizate? Ma intereseaza o extensie asemnatoare cu cele de Curieri dar care sa contina si alte campuri de calculare a costurilor de transport(distanta/cost km, greutate/inaltime/lungime/latime, taxa autostrada, taxa de pod...etc).

Va multumesc anticipat
Ciprian

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 30, 2012 9:39 pm

Post by Marcopolo » Fri May 25, 2012 1:47 am

Cum as putea adauga la contact us 2-3-4 numere de telefon....acel camp e setat la 32 de caractere , dar mi-ar placea sa specific pe fiecare rand ca e vodafone, orange sau cosmote, etc...
M-am gandit sa maresc spatiul de la 32 de caractere doar ca arata urat....adica a-s vrea sa pot sa pun unul sub altul .

ms mult
cu respect

Marco

New member

Posts

Joined
Fri Apr 27, 2012 5:42 pm
Location - Brasov
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests