Post by titusel » Sat Nov 05, 2011 6:21 pm

Salutare,

Am creat acest topic cu scopul de a va ajuta in cazul in care avem nelamuriri, dificultati, probleme sau daca avem nevoie de ajutor.

Titusel

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by tucagr@yahoo.com » Wed Nov 09, 2011 2:12 am

sal

am www.racing-planet.ro facut cu 1493 si se misca f incet. se incarca f incet.
avem o solutie?

Dan Balint


Posts

Joined
Wed Nov 09, 2011 2:08 am

Post by nicudica » Wed Nov 09, 2011 3:02 am

Saluty si bine ai venit in comunitatea opencart.

Iti recomand sa iti studiezi site-ul folosind acest tool si apoi vei vedea singur unde sunt problemele:
http://www.webpagetest.org

Succes

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by titusel » Wed Nov 09, 2011 3:14 am

tucagr@yahoo.com wrote:sal

am http://www.racing-planet.ro facut cu 1493 si se misca f incet. se incarca f incet.
avem o solutie?

Dan Balint
Dupa o scurta analiza, problema provine de la server, timpul de incarcare este estimat la 25 secunde, in rest site-ul se incarca corespunzator. Vorbeste cu cei de la hosting.

http://fpt.pingdom.com/#!/c04A6Jv7B/htt ... -planet.ro

Numai bine

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by papetarie » Thu Nov 10, 2011 2:40 am

am o problema cu pagina de contact a siteului paperdistributio . ro , nu trimite mesajul la adresa firmei . ramane undeva pe server ca erroare . cum se poate seta corect ?

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 1:26 am
Location - bucuresti

Post by titusel » Thu Nov 10, 2011 3:47 pm

papetarie wrote:am o problema cu pagina de contact a siteului paperdistributio . ro , nu trimite mesajul la adresa firmei . ramane undeva pe server ca erroare . cum se poate seta corect ?
salutare

din cate am observat folositi versiunea 1.5.1.3, aveti 2 posibilitati pentru configurare

1. prin functia mail() care se trimite automat de catre platforma, trebuie doar sa va inserati adresa de mail ( system -> settings -> general -> e-mail ) unde doriti sa primiti informatiile si mesajele din contact sau alte informatii. O puteti activa din admin -> system -> settings -> mail -> mail protocol: mail
1.png

1.png (29.8 KiB) Viewed 7589 times

2. prin functia smtp, se va conecta la casuta de mail prin datele dvs de logare la server, si va trimite mesajele direct de pe adresa dvs.

aveti mai jos o imagine cum ar trebui sa arate configurarea la smtp
2.png

2.png (30.52 KiB) Viewed 7589 times

cel mai bine este prin smtp, mai sigur si mai rapid.

numai bine

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by papetarie » Fri Nov 11, 2011 12:00 am

chiar am rezolvat-o pe calea stmp , acum merge si nu mai trimite spre errori , multumesc mult. sunt nou in open cart si chir sunt bata la unele chestii .

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 1:26 am
Location - bucuresti

Post by titusel » Fri Nov 11, 2011 2:30 am

papetarie wrote:chiar am rezolvat-o pe calea stmp , acum merge si nu mai trimite spre errori , multumesc mult. sunt nou in open cart si chir sunt bata la unele chestii .
ma bucur ;) nimeni nu se naste invatat, totul il dobandim pe parcurs :) deci nu ai de ce sa te invinovatesti.

o seara buna :)

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by myanenea » Thu Nov 17, 2011 2:10 am

Mersi mult pentru http://webpagetest.org e ceva grozav

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 03, 2011 11:46 pm


Post by Bytzzu » Sun Nov 20, 2011 3:24 am

Va salut!
Am si eu nevoie de putin ajutor..
Deci, vreau sa stiu ce fisiere trebuie sa modific pentru a adauga un alt panou, spre exemplu cu statusul acela care iti spune daca esti online sau offline pe messenger , sau pentru diferite intrebuintari.
Deci continutul nu e important, ma intereseaza doar cum sa fac sa adaug un panou..
Multam

New member

Posts

Joined
Sun Nov 20, 2011 3:20 am

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Fri Nov 25, 2011 6:11 am

Va salut . Imi construiesc un magazin in Opencart si am o dilema . Fiecare produs expus la vinzare este diversificat in mai multe marimi . Este vreun modul de instalare a optiunilor ca sa faca sa apara o lista mica cu marimea care e in stoc cu pretul aferent in fereastra principala a produsului ? Stiu ca as putea adauga acelasi produs de mai multe ori , in cite variante de marime se produce , dar daca la origine vor fi , sa zicem , 100 de produse si fiecare din ele se produce in 5 variante de marimi ce ma fac ? :laugh: ...Sau poate exista posibilitatea direct din Admin sa fac asta si nu am gasit eu :o Daca nu m-am exprimat pe intelesul Dvs imi cer scuze si astept sa ma intrebati . Multumesc anticipat !

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by nicudica » Fri Nov 25, 2011 11:48 am

Saluty,

Cred ca poti rezolva problema folosindu-te de tab-ul optiuni de la Produse.

Succes!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by utzy » Sat Nov 26, 2011 1:09 am

Am intrat in Poroduse - Optiune , am pus sageata srpe acea fereastra . Aici spuneti ? Cum se foloseste aceasta Optiune ?

Attachments

ddd.jpg

ddd.jpg (19.2 KiB) Viewed 7486 times


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Sat Nov 26, 2011 3:58 am

Trebiue mai intai sa inserezi optiunile in catalog > optiuni. Iar apoi , acolo pe pagina produsului , scrii primele litere din numele optiunii si o adaugi , apoi o setezi

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Sat Nov 26, 2011 5:07 am

Buuuuun . Cu asta m-ati luminat si va multumesc ! Acum mai am o dilema , dar sa va explic ce vreau sa fac . Sa zicem ca avem produsul ALFA care este fabricat in mai multe variante , respectiv gramaje ...
1,0 gr
1,5 gr
2,0 gr
2,5 gr
3,0 gr
... cum pot seta incit clientul sa poata bifa comanda diversificat , mai multe buc , sa zicem 3 buc din 1,5 gr , 7 buc din 2,5 gr ? exista posibilitatea asta ? ...precizez ca am ales pentru proba in Optiuni - Tipul - Caseta de Selectare .
Deocamdata atit :) . Multumesc anticipat .

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Sat Nov 26, 2011 4:10 pm

poti bifa mai multe optiuni insa nu poti selecta pentru fiecare optiune in parte cantitatea.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by nicudica » Sat Nov 26, 2011 8:42 pm

Saluty!

Gasesti in extensii ceace doresti, insa e commercial.

http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC

Success!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by utzy » Mon Nov 28, 2011 5:52 pm

Extensia e faina , cred ca o s-o cumpar . Mai e o problema la stocul produselor / comanda ! In cazul in care pe stoc mai sunt 5 buc din varianta , sa zicem , 1,5 gr a produsului Alfa , daca cumparatorul tasteaza 8 buc , ce apare in Coș ? numai alea 5 de pe stoc sau ce e comandat in casuta respectiv 8 bucati ? se pot face setarile in extensia asta , sau tot de la mine din Admin ?
Multumesc inca odata pentru promptitudinea raspunsurilor !

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by nicudica » Mon Nov 28, 2011 8:47 pm

Saluty!

Cred ca cel mai simplu e sa il contactezi pe code owner ;)

E un profesionist si te va ajuta negresit.

Oricum si optiunile au cantitate; asa ca nu vad care ar fi problema.

Succes!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests