Page 1 of 1

Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Thu Mar 08, 2018 6:55 pm
by mitel
Are cineva idee unde am gresit daca in google apare asa:
Limba Romana English. Moneda € lei. Coş de cumpărături. 0 produs(e) - 0 lei. Coşul tău este gol! Salut, te poti autentifica sau poti .... Servicii Clienţi. Contact · Hartă site · ANPC. Extra. Producători · Oferte speciale. Contul tău. Contul tău · Istoric comenzi · Wish List · Newsletter. Powered By OpenCart "

in loc sa apara descrierea magazinului?

Multumesc.

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Fri Mar 09, 2018 1:43 am
by xxvirusxx
Ai descrierea in setarile magazinului?

PS. Daca nu, update 2.1, apoi 2.3 ca nici responsive nu este :)

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Mon Mar 12, 2018 11:47 pm
by mitel
Multumesc frumos pentru raspuns.
Singurul loc unde pot face o descriere a magazinului este in Setari- Meta Tag Descriere. Altundeva nu am unde.

Am incercat sa instalez o versiune mai noua , dar din pacate nu ma pot conecta la server prin ftp. Imi da o eroare in care spune ca "Hostname does not match certificate".
Unde ar putea fi problema?

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Tue Mar 13, 2018 7:03 pm
by florinsith
Bifeaza 'Increde-te in certificat' si da-i ok. In sursa primei pagini nnu apare nicio descriere meta.

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Tue Mar 13, 2018 11:03 pm
by xxvirusxx
@mitel

Mai bine te folosesti de Cpanel. Urci fisiere zip, dezarchivare...si gata.
Poti arhiva site-ul mai rapid pt backup etc...

Prin client FTP pana iti descarca 7000-9000 de fisiere... :)

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Tue Mar 20, 2018 5:42 pm
by mitel
La update imi da eroarea asta:
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/settero/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7
cum o rezolv?

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Tue Mar 20, 2018 10:40 pm
by mitel
Am renuntat la update , dar facut un backup la baza de date si nu mai merge deloc :crazy:
Priemsc urmatoarea eroare:
"You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Wed Mar 21, 2018 2:45 am
by xxvirusxx
Trebuia sa faci update la 1.5 apoi restul...

https://randemsystems.com/support/openc ... n-2-1-0-1/

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Wed Mar 21, 2018 4:44 pm
by xxvirusxx
Daca ai facut restore la baza de date, atunci fa restore si la fisiere.
Te poti folosi de R1Soft Restore Backups

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Wed Mar 21, 2018 10:08 pm
by mitel
Am sters tot de pe sever :laugh: asa ca o iau de la zero :crazy: :crazy:

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Wed Mar 21, 2018 10:58 pm
by xxvirusxx
Da poti face restore cu R1Soft...sau da-mi doar baza de date ca-ti fac eu upgrade la 2.3.0.2

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Wed Mar 21, 2018 11:52 pm
by mitel
nu mai am pe server decat public_html ....munca de sisif :crazy: :crazy:

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Thu Mar 22, 2018 12:18 am
by xxvirusxx
Faci cum vrei, dar iti mai zic odata.
Exista in Cpanel R1Soft restore..Backup nush ce...

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Thu Mar 22, 2018 7:18 pm
by mitel
ti-am lasat un PM, xxvirusxx .

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Fri Mar 23, 2018 11:27 pm
by mitel
Rezolvat,
Multumesc pentru ajutor , xxvirusxx :good: :good:

Cu ocazia asta am trecut la OC 2.x
Foloseam 2 modalitati de transport cu preturi diferite.
Posta Romana si Curierat.
Este vreo extensie care sa ajute clientul sa aleaga una dintre cele 2 variabte?

Re: Afisare in google (1.5.2.1)

Posted: Fri Mar 23, 2018 11:35 pm
by xxvirusxx