Post by miuvalcea » Tue Feb 27, 2018 7:24 pm

Salutare, am nevoie de un modul pentru un magazin de articole personalizate in care clientul sa poata sa isi puna poza pe cana/tricou dupa care sa adauge produsul in cos. Ceva recomandari ? Multumesc!

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 22, 2018 3:32 am

Post by CASROM@GMAIL.COM » Wed Feb 28, 2018 5:27 pm

My friend pozele trimise de client se prelucreaza. Ce vrei tu nu e imposibil dar aproape. Clientul trimite pozele pe mail si le trimiti inapoi prelucrate sa le accepte. In cos pune ce doreste sa ii faci(cana, tricou ardezie e.t.c.). Ca sfat se lucreaza cu plata in avans ca suntem in Romania si nu cred ca vrei sa bei pana la 50 de ani din cani cu diversi loseri.

User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2016 10:38 am

Post by miuvalcea » Thu Mar 01, 2018 6:20 am

Salut. Am analizat ceva site-uri de profil si au astfel de optiuni. Dai personalizare la un anumit tricou, cana s.a.m.d. dupa care clientul poate sa puna poza in ce pozitie vrea si sa scrie ce mesaj vrea dupa care poate sa dea cumparare iar eu ca admin pot sa vad modelul lui si primesc si pozele uploadate de el. Pot sa pun si site-uri ca model dar nu vreau sa fac reclama la concurenta :D ... glumesc .. pun daca e nevoie. Iar de plata in avans e greu, majoritatea vanzarilor se fac cu plata la livrare, romanul inca se fereste de plata cu cardul, si am intalnit persoane de 20-30 ani care nu se ating de plata cu cardul nici macar la facturile de utilitati, prefera sa stea la cozi, deci daca as face asta mi-as reduce dramatic clientela. Prefer momentan sa ii sun pe toti cei care plaseaza o comanda inainte de expeditie sau de personalizare ca sa reduc pierderile in rest trec pe minus .. neseriozitatea populatie determina si adaosurile comerciale de multe ori exagerate care se reflecta in preturi peste nivelul tarii. Sper sa trecem de asta in curand si sa folosim si noi sisteme gen paypal care intermediaza plati.

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 22, 2018 3:32 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests